Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalisté Táborska se stali dobrovolníky Města Tábor

 
pátek, 20. března 2020, 19:37

Tábor – Ani členové FC MAS Táborsko nemají v době koronavirové infekce ruce složené v klíně. Vedení klubu v čele s hlavním trenérem A-týmu Miloslavem Brožkem, členy realizačního týmu a hráči nabídlo své síly a čas formou krátkodobé pomoci hlídání dětí nebo i majetku, stěhování, transportu, nákupů a jiné činnosti pro všechny spoluobčany (především pro seniory a rodiny s dětmi).

„Účelem je pomoci rodičům a starším občanům zvládnout všechny úkony, které zjednoduší život v nelehké době. Vaše případné další potřeby vyřídíme individuálně. Kontaktní osobou pro spojení je pan Brožek na tel. čísle 774 892 999. Cílem je vám všem pomoci v této nelehké době a semknout naší sportovní rodinu. Samozřejmostí jsou ochranné pomůcky, které budeme při výkonu používat,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

Na nabídku klubu zareagovalo už ve čtvrtek vedení Města Tábora, které využilo mladé fotbalisty A týmu jako dobrovolníky pro roznos důležitých informačních letků. Další zapojení fotbalistů či realizačního týmu bude následovat a my o něm budeme rádi informovat. Pomoc táborského fotbalu Městu Tábor se rozbíhá…

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko