Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko hlásí zajímavou posilu: do klubu přichází útočník z Jemenu

 
úterý, 24. září 2019, 22:50

Jedenadvacetiletý útočník či pravý křídelník Ahmed Al Sarori z Jemenu, státu na jihu Arabského poloostrova v jihozápadní Asii, posílí třetiligový FC MAS Táborsko.

Na příchodu má velkou zásluhu trenér Miloslav Brožek, který Ahmeda vedl jako asistent trenéra Jána Kociána u jemenské reprezentace. V úterý 24. září dorazil 168 centimetrů vysoký fotbalista na táborský stadion v Kvapilově ulici.

Jaký jste měl let, Ahmede?
„Let byl velmi náročný. Jsem velmi šťastný, že jsem mezi novými spoluhráči, že se připojím k týmu.“

Jaká byla motivace odletět kvůli fotbalu do České republiky?
„Hlavní motivace byla jít hrát do Evropy. To bylo pro mě důležité rozhodnutí. Českou republiku jsem si vybral, protože se známe s trenérem Brožkem z jemenské reprezentace. Cítím velkou výzvu prosadit se v novém týmu FC MAS Táborsko.“

Jak byste sám sebe po fotbalové stránce charakterizoval?
„Myslím si, že jsem poměrně rychlý. A jsem bojovník, který chce pomoci týmu. Rád střílím góly. Nade vše je pro mě ale tým.“

Jak jste připraven na tréninky, zápasy, na nové fotbalové prostředí?
„Jsem připraven. Jsem rád, že tu mohu být. Věřím, že se mi bude dařit.“

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama