Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci Písku hostí Slavii. Áčko jede do Živanic

 
pátek, 26. října 2018, 09:21

Svěřenci trenéra Milana Nouska mladšího opět cestují ven a u Otavy je tak o víkendu neuvidíme, vše však fotbalovým fanouškům mohou vynahradit nedělní dorostenecké souboje se Slavií Praha.

Devatenáctka i sedmnáctka mají před sebou těžké zkoušky. Nastoupí totiž proti lídrům svých soutěží, a navíc proti nejlépe střílejícím celkům. Tato fakta jsou pak ještě markantnější v kategorii U17, kde Pražané našli zatím pouze jediného přemožitele, tabulku vedou s šestibodovým náskokem a v jedenácti utkáních nastříleli už devětašedesát branek. Dokáží party trenérů Tomáše Smrčiny a Petra Bílého favority potrápit?

Neděle 28. 10. od 10 hodin: FC Písek (U19) - SK Slavia Praha B (U19)
Neděle 28. 10. od 12.15 hodin: FC Písek (U17) - SK Slavia Praha B (U17)

V roli celku, který by se měl domů vracet s bodovým ziskem, pojede v sobotu písecký třetiligový soubor do Živanic. Hráči z obce nedaleko Pardubic jsou nováčkem ČFL, ale i doposud nasbíraných třináct bodů (deset z nich v domácím prostředí) hovoří o tom, že v soutěži nechtějí být za otloukánky. Písečtí budou chtít navázat na výsledek posledního zápasu s Vyšehradem a posunout se vyrovnanou tabulkou zase o nějakou tu pozici výše. Zimní přestávka se kvapem blíží a každý bod navíc dodá potřebný klid do přípravy na jaro.

Sobota 27. 10. od 14.30 hodin: TJ Sokol Živanice - FC Písek

Napsal(a) FC Písek | Foto Petr Brůha