Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třetiligový Písek zahájil novou sezónu

 
pondělí, 9. července 2018, 18:26

V pondělí 9. července v 16 hodin předstoupili před hráče členové realizačního týmu áčka a zástupci vedení klubu FC Písek, aby přivítali téměř tři desítky fotbalistů na startu letní přípravy před sezónou 2018/2019, ve které budou žlutomodří opět bojovat ve třetí nejvyšší soutěži - Fortuna ČFL.

„Do nového ročníku vám přeji co nejvíce úspěchů a co nejméně zranění. Všem novým klukům, kteří jsou tady na testech, přeji, aby uspěli a mohli nastupovat v barvách Písku," řekl na úvod předseda klubu Leoš Gornický.

Ten dále zrekapitulovat již jisté změny v realizačním týmu i hráčském kádru. Na postu vedoucího mužstva ukončil své působení Pavel Mádl, kterého nahradí dosavadní asistent Miroslav Grobár st. Kabinu opustili také stoper Michal Rendla, útočník Filip Řezáč a záložník Aleš Kočí (oba Rakousko).

Trenér Rostislav Grossmann však bude mít i tak z čeho vybírat. Úvodní trénink absolvoval velmi vysoký počet hráčů, mezi nimiž nechyběli fotbalisté kádru z předchozí sezóny, hráči, kteří byli na hostování, zástupci ze staršího dorostu a samozřejmě zcela nové tváře.

Nováčků se po trávníku na hlavním hřišti v areálu FC Písek prohánělo hned sedm. O místo v sestavě FC Písek se poperou: Adam Sokol (Železiarne Podbrezová), Roman Vávra (1.FK Příbram), Lukáš Ric (1.FK Příbram), Petr Řehoř (SK Dynamo ČB), Marek Smetana (SK Dynamo ČB), Damián Farkaš (FK Dukla Praha) a Filip Vacovský (FC Viktoria Plzeň).

Realizační tým A mužstva FC Písek pro sezónu 2018/2019:
Rostislav Grossmann – hlavní trenér
Milan Nousek ml. – asistent trenéra
Miroslav Grobár – asistent trenéra a vedoucí A týmu
Radek Charvát – trenér brankářů
Pavla Sajtlová – fyzioterapeut
Pavel Kačirek – kustod

O dalších změnách a novinkách vás budeme informovat. Již nyní si vás dovolujeme pozvat na první přípravné utkání, které bude sehráno v sobotu 14. července od 11 hodin v areálu FC Písek proti juniorce AC Sparta Praha, kterou trénuje bývalý reprezentant a vicemistr Evropy Michal Horňák.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Petr Brůha