Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čtyři dny tréninku a zábavy. Brankářský kemp ve Strakonicích připravuje šestý ročník

 
středa, 6. března 2024, 14:48

Strakonice – Čtyřdenní akce zaměřená na rozvoj fotbalových brankářských dovedností mládežnických gólmanů se ve Strakonicích pod taktovkou trenéra Jiřího Prokeše uskuteční již pošesté.

Tradiční fotbalový gólmanský kemp se koná na přelomu června a července a je určen pro kategorie přípravek, žáků a dorostu z celé republiky. „Kemp odstartuje v pátek 28. června odpoledním srazem přihlášených účastníků a skončí v pondělí 1. července odpoledne,“ uvedl pořadatel Jiří Prokeš s tím, že všechny tréninkové jednotky proběhnou v areálu na Sídlišti.

Startovné na kemp činí 5999 korun. „V ceně má každý značkový brankářský set, ubytování na internátu SOŠ Strakonice, celodenní stravu a pitný režim, dvě až tři tréninkové jednotky denně pod kvalitními trenéry z řad bývalých a současných brankářů. Nechybí ani regenerace, masérka a zdravotnice. Kluky čeká také spousta zábavy, poznávání nových kamarádů a soutěž o hodnotné ceny Uhlsport,“ uvedl k programu Prokeš. Kemp je omezen počtem účastníků, uzávěrka přihlášek je do konce května.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama