Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Největší maškarní široko daleko – 3. Maškarní ples Olympie je tady!

 
pátek, 12. ledna 2024, 18:35

Plesová sezóna na jihu Čech startuje a v programu nemůže chybět kultovní, již 3. Maškarní ples Olympie. Největší maškarní široko daleko pořádá tradičně v Týně nad Vltavou místní fotbalový klub a Studio Olympie.

V pátek 2. února v 19:00 otevře vltavotýnská Sokolovna své brány nejrůznějším a nejroztodivnějším maskám, které se v soutěži o nejlepší masku už potřetí utkají o přízeň příchozích davů a také o hodnotné ceny a nehynoucí slávu.

Organizační výbor z FK Olympie a Studia Olympie svým nezaměnitelným způsobem zve všechny, kteří se umí bavit:

„Vypadáš pořád stejně blbě a bojíš se kvůli tomu jít mezi lidi? V klidu, díky nám ani tuhle zimu doma sedět nebudeš. Můžeš to bez obav pod maskou rozjet na největším maškarním plese široko daleko – na už 3. Maškarním Plese Olympie. Udělej ze sebe neodolatelného zámožného lobbistu, sexy laciného zajíčka jako z Playboye nebo se s kamarádem proměňte v nerozlučná siamská dvojčata. Pokud vypadáš dobře a věříš si, můžeš samozřejmě přijít sebevědomě i bez masky. Sám za sebe nebo za kohokoliv jiného. Prostě přijď!“

Hraje kapela The Primadonnas, která se v létě skvěle předvedla na Kvízu na slámě. Po půlnoci pojede diskotéka s DJ Petiskem. V tradičně nabité tombole se můžete těšit na hodnotné ceny, organizátoři garantují, že žádné cetky si domů neponesete.

Největší maškarní ples široko daleko – 3. Maškarní ples Olympie je zase tady! A u toho nechcete chybět...

Vstupenky si rezervujte na čísle 606 190 587 a kupujte v Týně nad Vltavou v Cyklosportu Otčenášek. Jednotná cena 250 Kč.

Partnerem plesu je Tiskárna Vltavín.

Napsal(a) FK Olympie Týn n. Vlt. | Tisková zpráva
 


 
Reklama