Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko remizovalo s Teplicemi 3:3

 
pondělí, 17. ledna 2022, 14:29

Mladá Boleslav - Ve druhém utkání zimní Tipsport ligy A tým FC MAS Táborsko sahal po vítězství nad prvoligovými Teplicemi. V poslední minutě ale dostal zbytečnou branku na 3:3, a tak se soupeři rozešli smírně.

Dvě branky Táborska vstřelil drobný brazilský hráč Yuri, v závěru se trefil také mladíček Kubovský. Kromě tří branek si Táborsko proti ligistovi vypracovalo i další šance. Výkony Jihočechů mají stoupající tendenci, ale tým má stále na čem pracovat. Ukázat to může 22. ledna v dalším utkání proti Varnsdorfu.

Hodnocení trenéra FCT Sergejse Golubevse: "Remíza s prvoligovým týmem je pro nás dobrý výsledek. Zápas jsme chtěli vyhrát, vedli jsme 2:1 a 3:2. Je proto pro nás velká škoda, že jsme inkasovali v poslední minutě. Do druhého poločasu jsme poslali mladé hráče, Šplíchal hrál velmi dobře, Kubovský vstřelil branku. Je potěšitelné, že jsme vstřelili tři branky, měli jsme i další šance. Dobře jsme napadali i kombinovali. Zápas je pro nás povzbuzením do další práce."

FK Teplice - FC MAS Táborsko 3:3 (1:1)

Branky: 22. Rydval vlastní, 83. Žák, 90. Vondrášek - 27. a 50. Yuri, 87. Kubovský.

Teplice, 1. poločas: Grigar - Knapík, Kučera, Vondrášek - Hyčka, Jukl, Krunert, Trubač, Prošek - Moulis, Žák.
2. poločas: Grigar (70. Charvát) - Knapík, Hasil, Vondrášek - Prošek, Mareček, Kučera, Bulmaga, Moulis - Krunert - Žák.

Táborsko: Zadražil – Plachý (78. Tsolakis), Rydval, Navrátil, Kosek – Vozihnoj (46. Šplíchal), Holiš, Drozd (78. Schramhauser), Provazník (22. Yuri) – Robakidze (55. Mach), Tijani (83. Kubovský).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama