Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V poslední přípravě remizovalo Táborsko s Plzní B 3:3

 
neděle, 18. července 2021, 11:28

Tábor – Plzeňští mladíci z Viktorky B byli posledním soupeřem A týmu FC MAS Táborsko v letní přípravě. Diváci viděli šest branek a spoustu dalších gólových příležitostí.

Viktorka začala v úvodních minutách zostra, Vrba se ocitl v jasné šanci, ale domácí gólman ho vychytal, pak plzeňský Vach napálil zdálky břevno. Táborsko šance hostí přežilo a samo udeřilo po rohovém kopu, nepovedené hlavičce Sogba a prudkém zakončení Holiše - 1:0. Plzeň srovnala zhruba po půlhodině hry hlavičkou Koreluse – 1:1.

Do druhé půle poslal domácí trenér až na dvě výjimky novou jedenáctku, a ta se začala činit. Domácí Provazník tváří v tvář pohořel na brankáři Šulcovi, další šanci zmařil Nielsen a do třetice pěknou ranou mířil vedle Pavlík. Plzeň otočila skóre prudkou ranou Kronuse, který krátce předtím ještě „zaťukal“ na tyč – 1:2.

Táborsko si vzalo vedení zpátky dvěma penaltami (za fauly), přičemž obě proměnil testovaný Gruzínec Mujiri. Třináct minut před koncem to bylo 3:2. Plzeň vyrovnala těsně před koncem utkání střelou Jedličky – 3:3.

FC MAS Táborsko - FC Viktoria Plzeň B 3:3 (1:1)

Branky: 15. Holiš, 64. a 77. (obě z pen.) Mujiri – 29. Korelus, 55. Kronus, 89. Jedlička.

Táborsko: Zadražil (46. Pecháček) – Pavlík (67. Rydval), Navrátil (46. Dybala), Holiš (46. Brabec), Tusjak (46. Havrda) – Tolno (46. Vozihnoj), Boula (67. Schramhauser), Drozd (46. Icha), Plachý (46. Provazník) – Matoušek (46. Mujiri), Sogbo (46. Nielsen).

Plzeň B: Šulc – Šimek (60. Vostárek), Vach, Fišer Žilák – Gaszczyk (60. Pešek), Korelus (60. Šoul), Štursa (24. Kronus), Sojka – Pinc (46. Jedlička), Vrba (57. Pinc).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama