Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko představuje dvě zahraniční posily: z Dánska a USA

 
středa, 3. března 2021, 14:02

Táborsko - V druholigovém dresu FC MAS Táborsko se budou na jaře objevovat dvě další zahraniční sily.

Jedná se o 25letého dánského forvarda Rubena Møllera Nielsena (mimochodem je to vnuk slavného Richarda Møllera Nielsena, trenéra mistrů Evropy z roku 1992) a 27letého amerického středního záložníka Luise Miguela Gila.

Na adresu obou posil se vyjádřil trenér FCT Miloslav Brožek: „Ruben je útočník, který se pohyboval v amerických univerzitních soutěžích. Za mořem studoval a chtěl se vrátit do Evropy. Nám se líbil tím, že je tahový, přímočarý hráč, má dobrý dotyk s míče. Jeví se nám jako velmi perspektivní hráč. Luis Gil má na svém kontě starty v profesionální americké soutěži Major League Soccer.  Přesunul se do Evropy, kde chtěl hrát první ligu, ale nakonec z toho byla druhá liga za Viktorii Žižkov, kde úspěšně působil. Pokoušel se pak o angažmá ve Finsku, nějakou dobu byl bez fotbalu, ale je to zkušený hráč, který na sobě stále pracuje.“

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 

Reklamní sdělení

Reklama