Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nemít sestupové starosti, přeje si rudolfovský kouč Jiří Nárovec

 
pátek, 21. srpna 2020, 19:05

Rudolfov – V novém ročníku krajského přeboru nehodlá Rudolfov skončit v sestupovém pásmu. Kormidelník Jiří Nárovec se bude znovu opírat o zkušenosti tria Pouzar, Šindelář a Hrbáč.

S přípravou začali v Rudolfově ve druhé polovině července a především ti starší šli příkladem. „S účastí ostatních určitě spokojený nejsem, samotný průběh přípravy až na malé výjimky odpovídal tomu, co jsme si naplánovali,“ rekapituluje letní přípravu kouč Jiří Nárovec, který očekává přetěžkou sezonu.

Přes léto sehráli Rudolfovští tři utkání. Do spokojenosti má trenér Nárovec daleko. „Přípravné zápasy nám bohužel nastavily naprosto reálné zrcadlo…,“ říká zklamaně. „S dorostem Dynama U18 jsme prohráli 0:3, Kaplici jsme v naprosto vyrovnaném zápase porazili 3:1 dvěma góly v závěru, a v Roudném jsme prohráli 0:3, když domácí byli většinu zápasu lepší,“ hodnotí nevalné výsledky.

Z týmu v létě nikdo neodešel, úzký kádr doplnili veterán Robert Hanzal ze Zlivi (předtím Bavorovice a D. Voda) a Filip Peiger.

Jiří Nárovec by si přál, aby mužstvo mělo reálné šance na udržení. „Bude to obzvlášť těžká sezona. Hodně napoví hned první domácí duel se Sokolem S. Ústí,“ uvědomuje si mimořádnou důležitost sobotní premiéry. Osobně favorizuje na prvenství „klasickou“ trojici týmů, kterou tipovala většina trenérů – Český Krumlov, Protivín, Olešník.

Půlroční přestávka byla hodně dlouhá. Dočkat už se nemohou ani na Rudolfově. „Těším se stejně jako každý, kdo se fotbalu věnuje. Přestávka byla opravdu dlouhá, naštěstí jsme si ji stejně jako většina týmů mohli od poloviny května vyplnit tréninkovým meziblokem, ve které jsme sehráli několik kvalitních přátelských zápasů,“ shrnuje Nárovec a na otázku řádícího koronaviru a obavě z možného dalšího ukončení soutěží odpovídá: „Vzhledem k současné situaci asi musíme počítat i s touto variantou…“

Kádr SK Rudolfov

Brankáři: Tomáš Teringl, David Keřka

Obránci: Jan Novotný, Ondřej Hajný, Jiří Hrbáč, Václav Dvořák, Štěpán Prokeš, Jan Tušl

Záložníci: Jan Kovačičín, Radim Pouzar, Filip Peiger, Patrik Kryeziu, Martin Kocina, Lukáš Janák

Útočníci: Jan Šindelář, Robert Hanzal, Marek Sládek, Vojtěch Vejvar

Realizační tým:
Trenér:
Jiří Nárovec. Asistenti trenéra: Radim Pouzar, Jiří Hrbáč, Jan Šindelář. Masér: Miroslava Fenclová.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto SK Rudolfov
 


 
Reklama