Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blíží se derby, trenér Táborska Brožek má dilema, koho nominovat

 
sobota, 5. října 2019, 11:32

Souboj prvního týmu tabulky se čtvrtým čeká v neděli 6. října diváky v Táboře na stadionu Kvapilova. Od 16 hodin tu v rámci Fortuna ČFL vypukne regionální derby mezi FC MAS Táborsko a FC Písek.

Trenér domácích Miloslav Brožek popsal přípravu na nedělní zápas takto: „Když vyhrajete na půdě těžkého soupeře, což se nám povedlo na Spartě, nastane uvolnění. Trénovali jsme intenzivně, ale to uvolnění jsem cítil. Museli jsme si to vyříkat, jak dál chceme pokrčovat. K utkání musíme přistoupit s maximální koncentrací a nic nepodcenit,“ uvedl Miloslav Brožek.

Ten dodal, že regionální rivalitu má rád. Zvyšuje podle něho napětí. „Zápas pak má šťávu,“ podotkl. V dresu Písku působí bývalí hráči Táborska (Presl, Valenta, Běloušek), o motivaci na obou stranách bude postaráno.

„Naši hráči budou určitě chtít zápas zvládnout. Čekám nadstandardní třetiligové utkání. Mám příjemné problémy, koho postavit. V kádru je devatenáct zdravých hráčů, v týdnu jsme zaregistrovali i Ahmeda Al Saroriho, kterého jsme chtěli využít už na Spartě. Budu mít těžkou úlohu, koho na utkání nominovat. Jsem vnímavý trenér, dokážu se vcítit do potřeb hráčů, ale také očekávám, aby se hráči dokázali vcítit do potřeby týmu,“ řekl trenér Táborska.

Brožek si chválí konkurenci v mužstvu. Ta podle něho dělá kvalitu týmu. „Jsme rád, že máme široký kádr, že se nám ho podařilo kvalitně doplnit. Na utkání s Pískem jsme připraveni.“

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama