Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jihočeský KFS spustil náborovou kampaň mladých rozhodčích do akademie

 
sobota, 15. června 2019, 12:03

Fotbalu neustále ubývají rozhodčí. Úbytek se projevuje už na okresech. Propadu počtu mužů v černém by měl v kraji zabránit nově spuštěný projekt pro případné nováčky, které hodlá Jihočeský KFS oslovit informační kampaní na sociálních sítích.

„Krajský fotbalový svaz Jihočeského kraje si dlouhodobě uvědomuje velice alarmující situaci ohledně nedostatku fotbalových rozhodčích, proto se rozhodl zahájit unikátní projekt spuštění náborové akce zájemců pro „Akademii mladých fotbalových rozhodčích Jihočeského kraje“. Jako první KFS přistoupil k dlouhodobé marketingové kampani na sociálních sítích jako novému plošnému masovému médiu, zejména pro mladší generace,“ píše Jihočeský KFS v oficiální zprávě, kterou by rád rozšířil do podvědomí všech hráčů a funkcionářů.

Rozsáhlý nábor bude pokračovat celý podzim a skončí zahájením akademie. „Po intenzivní půlroční práci pana Jílka, pana Kroutla (aktivního rozhodčího KP) a krajské komise rozhodčích a delegátů byl sestaven akční plán až do konce listopadu roku 2019, který bude plynule navazovat na Školu mladých rozhodčích (nebo-li dnes již Akademii pro mladé fotbalové rozhodčí)."

Kampaň o náboru a spuštění akademie, která má i vlastní logo, najdete jak na Facebooku (zde), tak na Instagramu (zde). Běží i na promo videu na Youtube. Jihočeský KFS žádá o spolupráci kluby. „Doufáme ve vzájemnou spolupráci, díky níž se nám podaří zajistit více rozhodčích do našich soutěží, což je v zájmu celého našeho krajského fotbalu, klubů i samotných rozhodčích, děkujeme!“ slibuje si vedení jihočeského fotbalu.

 

Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama