Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Hynkově memoriálu obhájila první místo stará garda SK Mladé

 
neděle, 24. června 2018, 21:51

Dvaašedesátý ročník vzpomínkového turnaje starých gard na prvorepublikového jednatele SK Slavia Č. Budějovice a zasloužilého člena Jihočeské župy footballové Antonína Hynka proběhl v sobotu odpoledne na hřišti u Malého jezu. Potřetí za sebou mělo finále stejné obsazení.

Letošní Hynkův memoriál byl bohatý na góly. Ve čtyřech zápasech jich padlo úctyhodných 32. Rovných deset bylo k vidění hned v prvním střetnutí pořádající Slavie proti Roudnému. Sešívaní zvítězili nad malšany 7:3. Rozdílem čtyř branek skončilo i druhé utkání mezi Mladým (posílené o olešnického Chlumeckého, P. Novotného ze Ševětína, Boháče z N. Vsi) a Akrou.

V souboji o třetí příčku zaznamenal jediný hattrick roudenský Karel Krůček, hrající netradičně v útoku. Akra po přestávce přidala, dokázala dokonce vyrovnat, ale vítězství Malše zařídil v samém závěru Rudolf Otepka.

Ve finále se do třetice potkaly Slavia a Mladé. Slávisté dotáhli dvougólový náskok Mladého na 4:4, a když už to vypadalo, že po dvou letech určí vítěze penaltovým rozstřel, vsítil rozhodující gól Roman Chlumecký. První místo zajistil svému týmu v 59. minutě (hrálo se 2x30) povedenou ranou z úhlu pod břevno.

Výsledky 62. ročníku memoriálu Antonína Hynka:

SK Slavia ČB – Malše Roudné 7:3
Góly: Šafrata 2, Szojka 2, Lacko, Ždiarský, Binter – Mertl, Otepka, Šolc.

SK Mladé – Akra ČB 4:0
Góly: Havlíček 2, Procházka, Brozman.

o 3. místo
Malše Roudné – Akra ČB 5:4
Góly: Krůček 3, Boháč, Otepka – Kodada 2, Šauer, Chmátal.

finále
SK Slavia ČB – SK Mladé 4:5
Góly: Blažek 2, Šafrata, Vršitý – Chlumecký 2, Novotný, Havlíček, Brozman.

Nejlepší brankář: Daniel Kerl (Roudné)
Nejlepší střelec: Jaroslav Havlíček (Mladé)
Nejlepší hráč: Ondřej Lacko (Slavia)

 
 
Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama