Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vyrazte na fotbal. O víkendu se hraje několik zajímavých zápasů

 
pátek, 26. ledna 2018, 10:26

Přípravné zápasy se o víkendu rozjedou na plné pecky. Především v sobotu bude na umělkách v různých částech našeho kraje o vzruch postaráno. První herní testy mají před sebou celky z krajského přeboru. Zimní turnaj ve Staré Hlíně vstoupí do dalšího ročníku.

Ve dvou zápasech po sobě se předvedou fotbalisté Písku. Nový trenér Rostislav Grossmann rozdělí mužstvo na dvě party, aby viděl všechny hráče v zápasové zátěži nejprve s divizní Soběslaví a následně třetiligovými Štěchovicemi, které trénuje u Otavy dobře známý Zbyněk Busta. Za Středočechy nastupuje v záloze exligista Ladislav Volešák (dříve mj. Dynamo ČB).

Poprvé se v přípravě ukáže doma budějovické Dynamo. Na Složiště si pozvalo druholigovou Příbram. Trenér Josef Csaplár zkouší píseckého Miroslava Slepičku (36 let). „Je to kvalitní hráč, má na to a trénuje bez problémů. Jeho největší přínos by měl být ve schopnosti dát gól, připravit šance, podržet míč, poradit mladším... Připravuje se svědomitě, mohu prozradit, že od prvního dne přípravy zhubl čtyři kilogramy,“ pochválil Slepičku na klubovém webu Csaplár.

Na začátku týdne musela zrušit nedělní přípravu s divizním Jankovem juniorka Dynama ČB. Důvod? Nejsou lidi. Dorosty U18 a 19 mají vlastní program, juniorce zbyl jen osiřelý tandem Štifter s Matouškem. Jankov narychlo sehnal Trhové Sviny, které mu vyšly vstříc a zaplnily mezeru po juniorce.

Zahálet nebude ani pět družstev z krajského přeboru. Půlmistr Želeč napoprvé poměří síly s Humpolcem, v prvním utkání na sezimoústecké umělce prověří Čimelice domácí dorost, Třeboň hraje na Hliníku s Bavorovicemi, Rudolfov se střetne na Složišti s Č. Krumlovem a Hluboká pod zámkem s Nemanicemi. Posílené Roudné (Hála, Vlk) jede k první přípravě s Čížovou do Písku. Výsledky všech avizovaných zápasů vám přineseme již během víkendu!


Sobota 27. ledna 2018

10:00 Jiskra Třeboň – FC Mariner Bavorovice (UMT Třeboň)
11:00 SK Dynamo ČB – 1.FK Příbram (SCM Složiště)
11:00 FC MAS Táborsko U19 – SK SIKO Čimelice (UMT Sezimovo Ústí)
11:00 FC Písek – FK Spartak Soběslav (UMT Písek)
13:00 FC Písek – TJ Štěchovice (UMT Písek)
13:00 FK Slavoj Č. Krumlov – SK Rudolfov (UMT  Hluboká n. Vlt.)
14:00 Sokol Želeč – AFC Humpolec (UMT Sezimovo Ústí)
15:00 TJ Hluboká n. Vlt. – SK Nemanice (UMT Hluboká)
17:00 Sokol Čížová – Malše Roudné (UMT Písek)

Regent Cup 2018 ve Staré Hlíně
13:00 TJ Nové Hrady – Sokol Neplachov
15:00 SK Mladé – Sokol Kardašova Řečice


Neděle 28. ledna 2018

12:30 FC Písek U18 – FK Vodňany (UMT Písek)
14:30 SK Jankov – Spartak Trhové Sviny (UMT Hluboká)

Regent Cup 2018 ve Staré Hlíně
13:00 Sokol Želeč B – Spartak Trhové Sviny
15:00 TJ Dolní Bukovsko – Sokol Suchdol n. Luž.


Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama