Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Silvestrovský běh se v Borovanech uskuteční pošestnácté. Konat se bude dopoledne

 
úterý, 26. prosince 2017, 22:48

Pětikilometrový závod pro dospělé i dílčí krátké závody pro nejmenší děti budou připravené 31. prosince 2017 v Borovanech na Českobudějovicku, kde se uskuteční v pořadí 16. ročník Silvestrovského běhu. Začátek akce je v 8:00, konec v 11:30.

Závod se uskuteční pod hlavičkou E.ON Silvestrovský běh a z historického pohledu jde již o 16. ročník. Akce se koná výhradně dopoledne, aby všichni zájemci měli dostatek času na odpolední oslavy. Tratě budou připravené jak pro dospělé, tak i nejmenší děti.

Důležité je, že registrace je možná pouze předem online přes formulář na www.bitly.com/Registrace_SB_2017. Novinkou letošního ročníku je rozšíření kategorií na celkový počet 17. Děti a mládež budou běhat na hřišti s umělým povrchem místního FK Borovany. Hlavní kategorie na pět kilometrů se běží za provozu po Borovanech a okolí. Start a cíl pro všechny je taktéž na hřišti s UMT.

Startovné pro hlavní závody (až cca 5 150 metrů – podle počasí) činí 100 korun. Mládež do 17 let neplatí. Prezence pro dětské závody začne v 8:10 v místní restauraci, starty pak budou od 9:00. Prezence pro dospělé (kategorie od 15 let) proběhne v čase 10:00 – 10:30. Start bude v 10:45.

Ceny čekají na všechny děti a v kategoriích od 15 let dostanou ocenění vždy tři nejlepší běžci či běžkyně.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Jan Luxík
 


 
Reklama