Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V novoveském derby se zaskvěl Václav Brožka

 
úterý, 10. října 2017, 13:54

Poprvé v historii nastoupily proti sobě obě Nové Vsi, domácí z krumlovského okresu a ta z Českobudějovicka. Podle postavení obou mužstev v tabulce byla favoritem hostující Nová Ves, ale první poločas začal lépe domácí tým.

Na malém hřišti začal hosty přehrávat a odměnou mu byla 23.minuta, když Vlček mezi stopery krásně našel Hüttnera a ten se tváří v tvář Bartizalovi nemýlil - 1:0. Poté hosté začali hru vyrovnávat a přicházely i jejich šance. Nejprve pálil hostující Graman a po něm i Beneš, ale žádná střela se neujala, až přišla 32. minuta, hosté poslali prudký centr do vápna, kde se nejlépe zorientoval Brožka a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Potom už se první poločas jen dohrával.

Druhé dějství už zcela ovládli hosté, kteří začali domácí přehrávat a začali si vytvářet velké šance. V jedné z nich se ocitl Beneš, který prudkou střelou orazítkoval tyč domácí branky. Skóre se změnilo v 66.minutě, Pech vyhrál hlavičkový souboj na vápně, míč se dostal k Procházkovi a ten halfvolejem poslal hosty do vedení - 1:2. Hosté byli při chuti, Novákův přímý kop bravurně zneškodnil domácí brankář Černý a poté se vyznamenal, když vytáhl Procházkovu střelu na tyč.

Domácí hrozili pouze ze standardních situací, ale nedokázali z nich nic vytěžit. Potom už přišly chvíle Václava Brožky - nejprve chladnokrevně přehodil brankáře (1:3) a hattrick zkompletoval po milimetrovém centru Gramana a rázem bylo 1:4. Hosté potom vystřídali všechny hráče a zápas se jen dohrával. Za druhý poločas vyhráli zaslouženě.


FK Nová Ves-Brloh – TJ Nová Ves u ČB 1:4 (1:1)

Góly: 32., 73. a 79. Brožka, 66. Procházka.

N.Ves-Brloh: Černý - R. Postl, Anderle st. (72. Březina), Smieško, M. Sekera, Hüttner, Vlček, Anderle ml.,  Frühbauer (72. Šusta) Poula, Pouzar.                      

N. Ves: Bartizal - Beneš (66. M. Vávra), F. Vávra, Pech, Boháč, Češka, Novák, Holý, Brožka (80. Neumann st.), Graman, Procházka.

Napsal(a) TJ Nová Ves
 


 
Reklama