Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dynamo v pondělí 19. června rozjede přípravu na nadcházející sezonu

 
středa, 14. června 2023, 15:17

České Budějovice – Volno pozvolna končí, fotbalisty Dynama příští týden čeká návrat do pracovního režimu. V pondělí 19. června A-týmu startuje letní příprava před začátkem nové ligové sezony. Sraz hráčů a členů realizačního týmu proběhne v 15:00 na Střeleckém ostrově.

První trénink A-týmu Dynama bude na programu v pondělí v 16:00 v tréninkovém centru na Složišti a budou se ho moct mimořádně zúčastnit také fanoušci a veřejnost.

Trénink bude otevřený, moderovaný bývalým hráčem a současným manažerem A-týmu Ivem Táborským, chybět nebude občerstvení, možnost se s hráči po tréninku vyfotit, beseda s trenéry a vybranými hráči nebo vyhlášení individuálních cen pro nejlepší hráče loňské sezony FORTUNA:LIGY.

Kromě Složiště bude Dynamo využívat také posilovnu Family Gym a 7. července se přesune do Rakouska na devítidenní soustředění. V Rakousku bude trénovat a čekají ho tři přípravné zápasy. O jménech soupeřů bude klub informovat na svém webu a sociálních sítích.

Známá už jsou jména prvních tří soupeřů, se kterými Dynamo změří síly před odjezdem do Rakouska. Jedná se o Strakonice, Vlašim a Táborsko.

Rozpis prvních tří přípravných zápasů A-týmu Dynama:

- 24.6. od 16:00 ve Strakonicích – FK Junior Strakonice vs. SK Dynamo ČB

- 28.6. od 16:30 v Třeboni – SK Dynamo ČB vs. FC Sellier & Bellot Vlašim

- 1.7. od 10:30 v Hluboké nad Vltavou – SK Dynamo ČB vs. FC SILON Táborsko

Napsal(a) SK Dynamo ČB | Tisková zpráva | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama