Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veteránským turnajem v H. Plané prošel Kájov bez ztráty kytičky

 
neděle, 30. prosince 2018, 18:29

V sobotu 29. 12. 2018 se konal v Horní Plané halový turnaj nad 35 let. Turnaje se zúčastnilo kvarteto týmů, které se utkaly systémem každý s každým. Prvenství získal tým Sokola Kájov za tři vítězství.

Vítězný Kájov byl doplněn o několik hráčů z okolních okresních týmů (Pavel Jirka, Jan Říha - Kaplice B, Radek Tomáš - Malonty, Michal Kroupa - ČK B, František Mertl - Kamenný Újezd, Jaromír Štich - Větřní).

Po výhrách nad Frymburkem 4:2 a Volary 11:3 se utkal Kájov s Horní Planou, která měla také dvě výhry. Horní Planá šla do vedení 1:0. Petr Schönkypl však bombou pod břevno těsně za půlkou vyrovnal na 1:1. Jan Říha pak chytrým lobem poslal Kájov do vedení 2:1. Pavel Jirků pak dvěma góly pečetil výhru na konečných 4:1. Závěrečnou hru domácí bez brankáře už Kájovští přečkali a zaslouženě tak berou prvenství na turnaji.

Výsledky Sokola Kájov:

- Frymburk 4:2 (F. Mertl 2, P. Schönkypl, P. Jirka)

- Volary 11:3 (F. Mertl 3, R. Tomáš 3,  P. Jirka 3, Petřík, Kroupa)

- H. Planá 4:1 (Jirka 2, P. Schönkypl, J. Říha)

Sestava Kájova: Galko - Štich, P. Schönkypl, J. Říha, Petřík - P. Jirka, F. Mertl, R. Tomáš, Kroupa.

Napsal(a) Jan Petřík | Foto Sokol Kájov
 


 
Reklama