Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zkouším to z různých pozic, říká autor hattricku Jan Hoch. Nabídky odmítá, zůstává v Oseku

 
středa, 28. června 2023, 22:28

Osek – Jak mu dáte před šestnáctkou kousek prostoru, je zle. Řeč je o středopolaři TJ Osek Janu Hochovi. V nedělní exhibici ve Strunkovicích nastoupil za Výběr kraje a třikrát pokořil obranu domácího Blaníku. Dvě výstavní pumelice z dálky by se neztratily ani v anketě o Gól roku.

Honzo, co jste říkal atmosféře, zápasu a partě ve Strunkovicích?

Atmosféra jak zápasu, tak celkové akce byla skvělá. Na této exhibici jsem byl poprvé a byl jsem mile překvapen. Náš zápas byl hodně ofenzivní, na obou stranách bylo spousty šancí, a i když se jednalo o exhibici, tak bylo vidět, že ani jeden tým nechce prohrát. Z mého pohledu se jednalo o kvalitní utkání.  Parta byla výborná, v našem výběru se sešli kvalitní hráči a byla radost s nimi sdílet kabinu.

Vystřihl jste tři góly a jeden hezčí než druhý. Gólman dvakrát z dálky neměl šanci, byť dobře viděl. Vaše specialita?

Neřekl bych specialita, ale do střelby z dálky se hodně tlačím a poslední dobou mi to tam celkem padalo. Všichni trenéři mě nabádali, abych co nejvíce střílel, tak se je snažím poslouchat a zkouším to z různých pozic.

Jak se vám hrálo s hráči z jiných klubů? Na to, že jste se viděli poprvé, to nebylo vůbec špatné.

S drtivou většinou hráčů jsme se znali a věděli jsme, co jeden od druhého čekat. Doufám, že ještě nějaké podobné exhibice budou a my si spolu znovu zahrajeme.

Výborně zahrála kapitánka Petra Divišová. Ukázala, že má něco za sebou.

Ukázala, že hráčkou roku nebyla náhodou. Technicky je na tom opravdu výborně a bylo skvělé si s ní zahrát v jednom týmu.

Jak si jinak užíváte volna?

Snažím se teď si od fotbalu trošku odpočinout a doléčit menší zranění, s nimiž jsem dohrával poslední zápasy na jaře.

Počítám, že v Oseku budete pokračovat?

Nabídky jsou, ale přípravu začínám v Oseku.

Kdy vám začíná příprava? Těšíte se?

Příprava nám začíná v půlce července a těším se moc, až se s klukama zase sejdeme.

Co stálo za výrazným zlepšením oseckého týmu v jarní části?

Určitě kvalitní zimní příprava a ze začátku jara se nám vyhýbala zranění klíčových hráčů. Mrzí mě závěr sezony, kdy jsme hráli v hodně improvizované sestavě, a na body bohužel nebylo.

Trenér Vašica po půlroce odešel do Katovic. Už máte nástupce?

Oficiálně nástupce oznámeného ještě nemáme.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama