Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V prachatické sportovní hale se odehrál další turnaj pořádaný GTM a OFS

 
čtvrtek, 21. prosince 2023, 17:13

Milan Pánek, který je od letošní sezóny na okrese Prachatice ve funkci grasrsroots FAČR pro halovou sezónu, připravil turnaje mládeže od přípravek pro žáky. Posledním v letošním kalendářním roce byly v prachatické sportovní hale turnaje starších přípravek za účasti týmů Tatranu Volary, SK Čkyně, Slavoj Husinec, FC Vlachovo Březí a Tatran Prachatice.

Milan Pánek společně s rozhodčími Miroslavem Harvalíkem a Markem Pluhařem si turnaj pochvalovali. Hrálo se systémem 1x 20 minut každý s každým a z toho vzešlo pořadí. Poslední turnaj v roce 2023 vyhrál FC Vlachovo Březí a kluci společně s trenéry měli velkou radost.

Turnaje budou pokračovat již v roce 2024, kromě nich proběhne na konci února klání O pohár předsedy FAČR Prachatice.

Poděkování patří Grassroots Prachatice, předsedovi OFS Prachatice, rozhodčím, hráčům za předvedenou hru, trenérům za výborné a korektní vedení dětí v zápasech a hlavně rodičům, že své ratolesti ve fotbalové hře podporují a na jednotlivé turnaje je vozí. Tak po prvním lednu opět na palubovkách a s míčem kopaným ahoj.

Přeji všem malým fotbalistům nádherné Vánoce, pod stromečkem mnoho dárků a radost z nich. Vám čtenářům děkuji za přízeň a za to, že nás čtete. Přeji hodně zdraví, štěstí a pohodu v roce 2024 hodně úspěchů nejen na fotbalovém poli.

Napsal(a) Ladislav Beran | Foto Ladislav Beran
 


 
Reklama