Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hráči RFA navštívili tréninkové centrum Atalanty Bergamo. Soustředění se vydařilo po všech stránkách

 
neděle, 22. května 2022, 09:36

V pátek večer se výprava Regionální fotbalové akademie Jihočeského kraje vrátila domů z Itálie, kde absolvovala čtyřdenní soustředění a sehrála čtyři přípravná utkání.

Po čtvrtečním lehkém rozcvičení a obědě se Jihočeši přesunuli do Bergama, kde v tréninkovém centru jedné z nejlepších fotbalových akademií v Evropě odehráli přátelské zápasy proti místní Atalantě Bergamo. Soupeř postavil o rok mladší kategorie. V pátek ráno se výprava zastavila v obchodě na nákup dárků a vyrazila k domovu.

Ohlasy ze střídačky

Jiří Gerstner (trenér U14): „Mám radost z toho, jak k tomu kluci přistoupili. I přesto, že soupeř postavil o rok mladší hráče, tak to nepodcenili a zápas odmakali na 100 procent.“

Radim Pouzar (trenér U15): „Odehráli jsme zápas ve velmi vysokém tempu a byli jsme lepším týmem, ale na to, že Atalanta nastoupila s o rok mladším týmem, tak prokázala obrovskou kvalitu.“

Patrik Krabec (šéftrenér RFA): „Celý týden jsme si všichni moc užili a myslím, že jsme tady po sportovní stránce zanechali velmi dobrý dojem. Doufám, že se nám podaří příští rok opět podobná akce uskutečnit, protože to byl pro všechny velký zážitek a hlavně super konfrontace.“

RFA U15 - Atalanta Bergamo U14 2:2 (2:1)   

Branky: Malík, Zevl.

Sestava: Volek (Wolf) - Plch (Jílek), Poturnay (Němeček), Bartizal (Bláha), Markovec (Bártík) - Šturma (Hrubý), Zevl (Koloničný), Dvořák (Zrun), Krejza (Vančata), Malík (Němec) - Šátava (Ambrož).


RFA U14 - Atalanta Bergamo U13 9:1 (5:1)   

Branky: Šebek 2, Tušek, Divoký, Kostka, Zeman Pavel, Švejnoha, Zeman Martin, Eiseltová.

Sestava: Lis (Maroušek) - Adamec (Dolejší), Petrášek, Švejnoha, Filip (Eiseltová) - Rejšek (Šíma), Zeman P., Kostka (Soukup), Tušek (Hruška) - Zeman M.(Mašata), Divoký (Šebek).

Napsal(a) Redakce | Foto RFA Jč. kraje
 


 
Reklama