Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

RFA Jihočeského kraje vyrazila na soustředění do Itálie

 
úterý, 17. května 2022, 10:02

V neděli večer se Regionální fotbalová akademie Jihočeského kraje vydala na Apeninský poloostrov. Celkem se výpravy účastní 46 hráčů, včetně jedné dívky Ellen Eiseltové, a devět členů realizačního týmu.

V pondělí dopoledne dorazila jihočeská družina k jezeru Lago di Garda do města Garda, kde si prošla promenádu a chybět nemohlo ani koupání v jezeře.

Následoval přesun na oběd do 15 kilometrů vzdáleného hotelu v městečku Bussolengo, který bude domovem Jihočechů po celý týden.

V úterý dopoledne má akademie v plánu první trénink a odpoledne výlet opět k jezeru do městečka Sirmione. Ve středu a ve čtvrtek sehrají obě kategorie přátelské zápasy s Hellas Verona a Atalantou Bergamo.

„Nikdy jsem u jezera Lago di Garda nebyl a je to pro mě velký zážitek. Cesta byla sice náročná, ale už teď musím říct, že to za to stálo. Moc se těšíme na zápasy,“ říká Dominik Šíma z týmu U14.

Jedním z trenérů v akademii je Jiří Hrbáč (U14). „Věřím, že celý týden bude pro všechny velká zkušenost a zároveň skvělá konfrontace s italským fotbalem. Rádi bychom poděkovali Jihočeskému kraji a městu České Budějovice za finanční podporu této akce,“ projevil díky Hrbáč.

Napsal(a) Redakce | Foto RFA Jč. kraje
 


 
Reklama