Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V červenci se uskuteční brankářský kemp Jiřího Prokeše ve Strakonicích

 
středa, 23. února 2022, 21:22

Po dvouleté odmlce uspořádá Brankářská škola Jirky Prokeše ve Strakonicích 4. ročník mezinárodního brankářského kempu pro děti a mládež. Kemp proběhne od pátku 1. července do pondělí 4.7. na hřišti TJ Junior.

Program brankářského kempu je zaměřen na rozvoj technických, taktických a fyzických schopností mladých brankářů. První brankářský kemp se ve Strakonicích podařil zorganizovat v roce 2017.

„Zpětné pozitivní reference mladých brankářů nám potvrdily, že jdeme správnou cestou a že by se z brankářského kempu mohla stát tradice,“ říká organizátor kempu Jiří Prokeš, který má trenérskou B licenci se specializací na gólmany.

Trenéři využívají moderní tréninkové metody. Specialitou je odrazová stěna, jediná v Jihočeském kraji, která svou konstrukcí umožňuje nasimulovat reálné zápasové situace. Kromě dvou až tří tréninkových jednotek denně si mladí fotbalisté užijí i spoustu zábavy a mohou soutěžit také o hodnotné ceny. Důležitou součástí tréninků je i regenerace.

Účast na kempu vyjde zájemce na 5999 Kč. V ceně je značkový brankářský set a brankářské rukavice, ubytování, celodenní strava, pitný režim a kvalitní trenéři.

Více informací najdou mladí zájemci na stránkách bkemp.cz, kde se zároveň mohou i přihlásit.

PR text
 


 
Reklama