Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorosty Táborska U19 a U17 zdolaly Benešov

 
středa, 26. srpna 2020, 09:06

V nově zrekonstruovaném sportovním areálu Soukeník se na travnatém hřišti uskutečnila mistrovská utkání dorostů FC MAS Táborsko a SK Benešov. Domácí týmy si připsaly dvě výhry.

FC MAS Táborsko U19 – SK Benešov U19 5:1 (1:1)

Branky: Činčura 2, Waník 2, Hájek

Sestava FCT: Lukeš - Škrleta, Pajer, Fišr, Weizettel - Jůn, Petr Přibyl – Kubovský, Činčura (73. Praveček), Waník (87. Šupák) - Hájek (88. Martin Přibyl).

Hodnocení trenéra Zdeňka Procházky: Benešov se představil jako kvalitní, důrazný a fotbalový tým. První poločas byl bojovný, ale oboustranně plný nepřesností, šancí na obou stranách nebylo mnoho. Do vedení jsme se dostali ve 27. minutě po přesné střele Činčury. Neradovali jsme se ale dlouho - po dlouhém autu a zaváhání naší defenzívy bylo ve 30. minutě srovnáno na 1:1. S tímto výsledkem se šlo do šaten. Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně a hned ve 46. minutě po kolmici Přibyla na Kubovského, ten odcentroval na Waníka – 2:1. Poté jsme zahodili několik dobrých příležitostí, soupeř se snažil o vyrovnání a utkání bylo stále otevřené. Rozhodující pak byla branka Činčury na 3:1 v 71. minutě. Poté jsme přidali ještě dvě pěkné branky, takže se výsledek zdá být jednoznačný, lehké to ale nebylo... Jsme rádi, že se nám povedl dobrý vstup do soutěže, mužstvo bych chtěl pochválit za přístup, bojovnost, ve druhém poločase i potřebnou fotbalovost. Negativem z naší strany bylo velké množství neproměněných šancí.“


FC MAS Táborsko U17 - SK Benešov U17 11:1 (5:0)

Branky: Fulei 3, Šplíchal 3, Svatek 2, Cais 2, Koutek

Sestava FCT: Mrzena - Smažík, Hornát, Kotrč, Stuchlík - Švec, Hadrava (46. Mareš), Koutek (46. Matoušek M.) - Fulei, Cais (46. Šplíchal), Svatek.

Hodnocení trenéra Kamila Tobiáše: „Od úvodního hvizdu jsme dostali soupeře pod tlak a vytvářeli si jednu šanci za druhou, ale trvalo nám 15 minut, než jsme dali první gól. Tím se to protrhlo a do poločasu jsme dali pět branek. V poločasové přestávce jsme si řekli, že druhou půli určitě nebudeme jen dohrávat, ale že chceme hrát naplno až do konce. Musím kluky pochválit, protože i za rozhodnutého stavu nic nevypouštěli a dál hráli naplno a ukázali, že tým má vítězného ducha a velmi dobrý charakter. Jsem moc rád, že nám vstup do sezóny vyšel a teď je na nás, abychom pokračovali v poctivé práci a navázali na toto utkání i v dalších zápasech.“

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama