Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tým U10 FC MAS Táborsko hrál dva kvalifikační turnaje a těší se na jarní finále

 
pátek, 18. října 2019, 16:40

V uplynulých dvou týdnech sehrála kategorie U10 FC MAS Táborsko (hráči narození v roce 2010) hned dva kvalifikační turnaje poháru mládeže FAČR - Ondrášovka Cup. V konečném zúčtování se pak mladí fotbalisté z Tábora dokázali potřetí v řadě dostat na finálový turnaj, který se již tradičně bude konat v jarní části sezóny.

26.9. - 2. předkolo kvalifikace

Výsledky: 3:1 JFA ČB, 5:1 Písek, 7:0 Jindřichův Hradec, 7:0 Strakonice, 10:0 Větrovy.

Hodnocení trenér Jana Větrovského: „Prvním kvalifikačním turnajem jsme prošli naprosto hladce, po většinu času jsme podávali výborné a dominantní výkony. Výborně jsme pracovali s prostorem při zisku i ztrátě míče a všichni kluci prokázali i velmi slušnou technickou zdatnost."

15.10. - kvalifikační turnaj

Výsledky: 3:1 Jihlava, 8:0 Vlašim, 3:2 Písek, 2:1 Horažďovice, 6:1 Strakonice, 1:2 Slavia, 2:1 Dynamo České Budějovice

Hodnocení trenér Jana Větrovského: „Skupina kvalifikačního turnaje, ve které se potkaly hned tři týmy ze zlaté skupiny loňského finálového turnaje a několik dalších výborných celků, zaručovala velmi kvalitní konfrontaci. Bohužel moc pohledných zápasů se obecně během celého turnaje nehrálo. Ačkoliv kluci dokázali postoupit z prvního místa, je třeba říct, že jsme tentokráte nedokázali přenést na hřiště naší hru, kterou se nám dařilo v posledních týdnech v zápasech předvádět. Kluci strašně moc chtěli, ale byli zbytečně nervózní a z toho pramenila malá odvaha a scházející lehkost ve hře. V prakticky každém zápase však předvedl z našeho týmu minimálně jeden hráč výborný individuální výkon a tím většinou strhl utkání na naši stranu. Pozitivní je, že to v každém utkání byl někdo jiný. Věřím, že výsledek kluky dále povzbudí, protože, co se týče tréninkového procesu, tak jsem za poslední dobu nadstandardně spokojený, a příště se nám podaří hrát s větším klidem."


Přípravka U8 ve velké konkurenci obstála, skončila bronzová

Po úspěšném zvládnutí předkola Ondrášovka Cup 2019/2020 v Českých Budějovicích se družstvo FC MAS Táborsko U8 zúčastnilo kvalifikace této soutěže, která se konala 7. 10. 2019 v Čáslavi. Družstvo ve velké konkurenci osmi týmů obstálo a umístilo se celkově na výborném třetím místě. Toto umístění znamená účast v červnovém finále Ondrášovka Cup 2019/2020, kde se spolu utká 24 nejlepších týmu České republiky v kategorii U8.

Hodnocení trenéra Petra Šuléře: „Je potřeba pochválit všechny malé fotbalisty za výborné výkony a zejména za to, jak doposud k utkáním a tréninkům přistupují. Účast ve finále pro ně znamená velkou odměnu.“

Výsledky: FKM Vysočina Jihlava U8 12:0, TJ Viktora Vestec U8 2:2, SK Benešov U8 7:4, FK Čáslav U8 7:1, SK Slavia Praha U8 0:10, FK Pardubice U8 2:7, FSB Vlašim U8 3:0 kont.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama