Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorost Táborska U19 Petřín porazil, U17 to nedokázal

 
pátek, 18. října 2019, 10:28

Tábor - Na travnatém hřiště Viktoria hostily dorostenecké týmy FCT soupeře: Petřín Plzeň.

FC MAS Táborsko U19 - Petřín Plzeň U19 5:2 (2:0)

Branky: 26., 42. a 69. Hájek, 48. Dumbrowský, 52. Waník.

Sestava FCT: Lukeš - Pavlík (77. Fišer), Jansa, Brabec, Icha - Soukal (73. Kabeš), Dumbrovský - Ott, Mischnik, Waník (71. Kuboský) - Hájek (86. Jindrák).

Hodnocení trenéra Zdeňka Procházky: „Utkání dvou mužstev z popředí tabulky přineslo rychlý, důrazný fotbal. V úvodu byli lepší hosté, vypracovali si vyloženou šanci, ale nás výrazně podržel brankář Lukeš. Postupně jsme hru vyrovnali a po rychlé, přímočaré akci přišel gól Hájka a vedení 1:0. Po druhém gólu Hájka těsně před koncem poločasu to pro nás vypadalo velmi nadějně. Jenže hned po přestávce jsme zcela zbytečně obdrželi kontaktní gól na 2:1. Kontrovali jsme během minuty a vzali si zpět dvoubrankové vedení. Poté jsme přidali ještě dvě pěkné branky a soupeř pouze upravil výsledek gólem na 5:2 pět minut před koncem. Naše výhra je zasloužená, padlo sedm branek, ale utkání bylo v některých momentech nervózní se zbytečně hrubými zákroky na obou stranách."


FC MAS Táborsko U17 - Petřín Plzeň U17 1:3 (1:2)

Branka FCT: Praveček.

Sestava FCT: Budil - Kupka, Hornát (46. Fulei), Pánek, Lhoták - Rezek, Petrášek, Přibyl - Praveček, Svatek, Nevrkla.

Nejlepší hráč: Přibyl.

Hodnocení trenéra Kamila Tobiáše: „Hned na začátku utkání jsme si vytvořili 100procetní šanci, kdy jsme šli sami na branku, ale bohužel neproměnili. Pak už převzali iniciativu hosté a byli jasně lepší a potrestali nás dvěma góly. My jsme hráli špatně, bez pohybu, kazili jsme přihrávky a i přes tu bídu se nám podařilo do poločasu snížit. O přestávce jsme si některé věci vyříkali a do druhé půle nastoupil jiný tým. Drželi jsme míč, kombinovali po stranách a byli i nebezpeční. Bohužel jsme v 70. minutě udělali nepochopitelnou individuální chybu, kterou soupeř potrestal, a my už jsme nenašli sílu s utkáním něco udělat.“

Napsal(a) Luboš Dvořák
 


 
Reklama