Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Starší žáci měli soustředění ve Žďáru a porazili Střešovice

 
středa, 28. srpna 2019, 11:52

Od neděle 18. 8. do středy 21. 8. 2019 se starší žáci FCT U15 zúčastnili soustředění ve Žďáru u Jindřichova Hradce. Základnu měli v penzionu U Černého čápa v Dolním Žďáru, kde měli dostatek kvalitní stravy, útulné pokoje, saunu, zahradu.

Náročné ranní i odpolední tréninky probíhaly v nedalekém Horním Žďáru na dobře připraveném hřišti. V úterý odpoledne byl tréninkový dril zpestřen utkáním s dorostem Jindřichova Hradce na Tyršově stadionu. Po vyrovnaném průběhu skončil zápas spravedlivou remízou 4:4.

Soustředění tým ukončil ve středu po obědě, ve čtvrtek měl volno a v pátek už se dopoledne na stadionu Míru hráči připravovali na první mistrovské utkání proti SK Střešovice 1911.

I. kolo ČDŽ, sk. A
FC MAS Táborsko U15 – SK Střešovice U15 2:0 (0:0)
Góly:
54. Šebek (11), 57. Novák.

Sestava: Písařík – Matoušek J., Mejta, Dvořák, Janetschek (56. Kollárik) – Šebek, Mareš, Matoušek F. - Fuka (45. Žukov), Novák (78. Petráš), Pekař (78. Fiala).

Hodnocení trenéra Jiřího Koláře: „Před zápasem se konal slavnostní akt, kdy hráči popřáli asistentce trenéra a zároveň vedoucí mužstva Lence Marešové. Vyrovnaný zápas rozhodla proměněná penalta Šebkem a vzápětí náskok zvýšil útočník Novák. Oba týmy měly několik příležitostí ke skórování, ale řešení koncovky nebylo ani z jedné strany ideální. Působili jsme i přes mnoho nepřesností fotbalovějším dojmem, hosté zase hráli s větším nasazením. Dobrý výkon v táborském dresu podal Zdeněk Pekař.“

FC MAS Táborsko U14 – SK Střešovice U14 3 : 2 (2:1), pen.: 3:1
Góly:
28. Ziegler, 37. Packa

Sestava: Legorský – Jansa, Mrázková, Fríd, Staněk – Stropek, Školka, Soukup- Ziegler, Packa, Janoušek. Náhradníci: Heřejší, Virt, Kónya.

Hodnocení: „První zápas kategorie U14 byl vyrovnaný. V 1. půli byl o něco lepší domácí tým, 2. poločas zase ovládli hosté. Po 80. minutách se zrodila remíza a domácí tým získal bod navíc po střelbě pokutových kopů.“

Napsal(a) Luboš Dvořák
 


 
Reklama