Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Žáci Dynama sebrali Spartě pět bodů

 
čtvrtek, 6. září 2018, 17:23

Žákovské týmy Akademie SK Dynamo Č. Budějovice odehrály další ligový zápas na Složišti proti pražské Spartě. Z těžkého dvojboje kategorií U15 a U14 vytěžily dohromady pět bodů. Dvěma góly se za obě družstva blýskli Matuška s Hronem. Stačilo jim na to jen pár minut.

U14: SK Dynamo ČB – AC Sparta Praha 2:1 (2:0)

Góly: 19. a 22. Matuška - 38. Rožánek.

Dynamo ČB: Altman – Drchal, Faltus, Smíšek, Špinar (45. Ballák) – Loužecký, Štindl, Vacek (62. Šíp) – Strašík (55. Zeman), Mikšl, Matuška.

Radim Pouzar, trenér U14: „Kluci odehráli velmi dobré utkání. Obrovsky si cením odvahy a zaujetí. Odměnou je jim výhra nad velmi silným týmem. Jsem rád, že kluci pochopili, že cesta, kterou jsme se vydali, je náročná, ale správná.“


U15: SK Dynamo ČB – AC Sparta Praha 3:3 (3:1), penalty 4:3

Góly: 12. a 13. Hron, 34. Jedlička (p.) - 4. Tesař, 37. Osmani, 57. Rott (p.).

Dynamo ČB: Mach – Novák, Čoudek, Jedlička, Pastier, Plucar, Česák, Špaček, Jindra (56. Žilák), Hron (67. Turek), Smejkal.

Jiří Gerstner, trenér U15: „První poločas byl z naší strany velice kvalitní. Dařila se nám aktivita na polovině soupeře a nikterak nás nerozhodil brzký gól soupeře. Druhý poločas jsme opět inkasovali velice brzy. Soupeř byl druhý poločas aktivnější, ale bez vážnějších šancí. Remízový výsledek byl spravedlivý, ale velice nás mrzí laciné góly, které jsme obdrželi.“

Napsal(a) Akademie SK Dynamo ČB | Foto sparta.cz
 


 
Reklama