Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V zámecké zahradě v Radeníně se proháněl Tomáš Řepka, pískal Ivan Grégr

 
úterý, 18. srpna 2020, 19:28

Radenín – Dvanáctý ročník sobotního turnaje o Pohár starosty Radenína v malé kopané se konal v zámecké zahradě malé vesničky nedaleko Chýnova. Známý sparťan Tomáš Řepka nastoupil v rodišti své přítelkyně Kateřiny Kristelové za mužstvo FC Debakl.

Při této fotbalové příležitosti obdržel Tomáš Řepka od svých příznivců Sparta Club Tábor láhev medoviny, propagační předměty města Tábor k výročí 600 let od jeho založení. Od táborského sparťana Romana Kohouta dostal ještě Tomáš Řepka hlavní dárek bábovku s polevou z červené řepy. Řepkův tým skončil na turnaji druhý za vítězným Vialitem.

Jedním z mužů v černém, který se chopil píšťalky, byl někdejší mezinárodní arbitr Ivan Grégr (78) z Prahy. V československé lize působil v letech 1978-1991. Odřídil 61 mezistátních utkání a pět v evropských pohárech. Pískal takové hvězdy jako Maradona, Gullit či Van Basten nebo slavné kluby Bayern Mnichov, Barcelona, Inter Milán či Manchester United. Napsal knihu Černá svině a v prosinci loňského roku patřil k signatářům Výzvy 2021 k očištění poměrů v českém fotbalu. 

Napsal(a) Miroslav Holer | Foto Miroslav Holer
 


 
Reklama