Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Základní část Vodňanské ligy pokračovala druhým kolem

 
čtvrtek, 29. listopadu 2018, 09:50

Druhé kolo Vodňanské ligy 2018/2019 odstartovalo duel mezi Sokolskou loukou a nováčkem OC Delfín, ve kterém Sokolíci potvrdili, že letos dobře posílili. Seš-lost pak v dalším zápase ztratila vedení proti Drůbežářům doslova v posledních vteřinách, naopak Mexico přesvědčivě rozstřílelo Kapry. V předposledním utkání dne uhájil Chill jednobrankové vítězství před 5 Samycemi a obhájce DG303 se vrátil na vítěznou vlnu, když s přehledem zdolal Oranjes.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS:

Sokolská louka – OC Delfín 10:4 (6:2)

Branky: Brůžek Jin., Volf, Kapusta 2, Machnyk, Profant, Novák P., Kvapil – Kvasnička, Moudrý 2. ŽK: Moudrý (OC Delfín). Penalty: 2:3.

Sok. Louka: Babický-Brůžek Jin., Faktor, Sajtl, Machnyk, Volf, Profant, Kapusta, Novák P., Kvapil

OC Delfín: Vondrášek - Kalianko, Štěch, Kvasnička, Roučka, Moudrý, Kulík, Svatoš, Kašpar, Schwarz, Daniel.

Sokolda na nováčka vlítla a rychle se ujala vedení. Delfínům se ale podařilo srovnat po hrubce brankáře. Delfínům pak dělala velmi velké problémy rozehrávka a v obraně dělali hrubé chyby. Ty dokázala Sokolda trestat a navyšovala skóre. Druhý poločas sice Delfíni zabrali, ale zapomínali bránit a Sokolíci chodili hodně do přečíslení. Sokolda zápas zvládla s přehledem.


Vodňanská drůbež – Seš-lost 5:5 (1:3)

Branky: Šácha, Křenek 2, Rokůsek – Hudák 2, Brabec, Želízko, Polanský M.. ŽK: Novák P. - Hrachovec P.. ČK: Baloušek (Vod. Drůbež). Penalty: 3:2.

Vod. Drůbež: Novák P. - Šácha, Baloušek, Tesař V., Křenek, Rokůsek, Varyš R.

Seš-lost: Dušek - Hrachovec P., Želízko, Funda, Polanský M., Brabec, Hubáček Š., Hoch, Gažík, Hudák.

Rychlost mladíků ze Seš-losti dělala Drůbežářům velké problémy od začátku utkání. První poločas tak zaslouženě vedli mladíci o dvě branky. Druhá půle již byla vyrovnanější a Drůbež dokázala snížit. Šest minut před koncem byl za faul vyloučen Baloušek a Seš-lost dostala výhodu v podobě penalty, jenže Funda ani netrefil branku. Novák rychle rozehrál míč na Rokůska, který na nic nečekal, a vyrovnal. Seš-lost však znovu zabrala a odskočila opět o dvě branky. Už to vypadalo, že si mladíci zápas pohlídají, ale 30 vteřin před koncem Drůbež snížila a po chybném rozehnání přidala i pár vteřin před koncem vyrovnávací gól.


FC Mexico – FC Kapr 10:3 (5:1)

Branky: Pasecký 6, Kochma 2, Pícha, Šimčík – Smékal, Kovařík T., Rottenborn. Bez karet. Penalty: 1:2.

FC Mexico: Turek M. - Pasecký, Šimčík, Jirkovský, Pícha, Kochma, Žurek, Mottl.

FC Kapr: Tondr - Staněk, Smékal, Kovařík M., Kovařík T., Rottenborn, Konvička.

Kapři první kolo podali slušný výkon, ale proti dalšímu aspirantovi na Design Elektro FINAL4 od začátku ztráceli. Hra Mexica byla přesnější než Kaprů a těm v mnoha případech vázla rozehrávka. Hlavní postavou tohoto duelu byl Pasecký, který řídil útok Mexica ve velkém stylu, a sám si připsal šest branek. Mexico vyhrálo zcela zaslouženě.


5 Samyc – Chill 3:4 (1:2)

Branky: Tesař J., Kopecký, Mahák – Varyš J. 3, Šteier. ŽK: Šteier, Folta (oba Chill). Penalty: 3:2.

5 Samyc: Plojhar - Šulc S., Tesař J., Trněný, Andres, Prenner, Šulc J., Kopecký, Mahák, Beran.

Chill: Pečený - Benedikt O., Benedikt L., Veselý, Varyš J., Šteier, Folta, Chalupský, Linhart, Kouba.

Jak už to v zápasech Chillu bývá, tak se začalo v rychlém tempu. Tomu ale Samyce dokázaly poměrně dobře konkurovat. Chill se sice dral víc do zakončení, ale jejich pokusy byly velmi nepřesné. Po půli tak fialoví vedli pouze o jednu branku. Druhá půle už byla vyrovnanější. Chillu se však pořád nedařilo střelecky a nemohl se tak od Samyc gólově odpoutat. Nakonec ale jednobrankové vítězství fialoví uhájili.


 DG303 – Oranjes   9:1 (5:1)

Branky: Hornát 3, Hrachovec V. 2, Volmut, Vorel J., Rauscher, Vorel Z. – Madar. Bez karet. Penalty: 3:0.

DG303: Hanus - Sládek, Bakula, Hrachovec V., Volmut, Vorel J., Rauscher, Hornát, Vorel Z.

Oranjes: Louženský-Hanžl, Zlatohlávek, Polanský T., Petřík, Hoffmann, Brtna, Madar.

Od začátku  zápasu byla hra v režii DG303. Oranjes se více soustředili na obranu a na rychlé protiútoky. DG ale jejich snahu většinou zneškodnili daleko od svojí branky, i tak ale dovolili soupeři jeden gól vstřelit. Druhá půle už se hrála převážně jen na polovině Oranjes. I přes velké množství šancí, které úřadující mistr neproměnil, je vysoká výhra zcela zasloužená.

 Utkání řídil rozhodčí Petr Šafránek.


Fotogalerie je zde. Autoři: Vladimír Petřík a Vanesa Hrbková.

Napsal(a) Petr Koutský | Foto Vanesa Hrbková