Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Finále Zimní ligy si zahraje Lom, Hluboká podlehla Protivínu

 
sobota, 24. února 2018, 16:12

Ze sobotního přímého souboje o účast ve finále jubilejního desátého ročníku Hlubocké zimní ligy vyšli vítězně hráči Lomu (stále bez Šimáka), kteří porazili Č. Krumlov a zajistili si první místo ve skupině A. Pořádající Hluboká prohrála s Protivínem a stále čeká na první turnajovou výhru.

Ani na třetí pokus se domácí jedenáctka nedočkala vítězství. S Protivínem prohrávala už po půl hodině o dvě branky, hlubocký stoper Turek sice překonal brankáře Hanuse a snížil, ale pět minut nato dal Fiala rozhodující branku. Mladíček Čuhaj stačil v závěru jen zmírnit porážku Hluboké na konečných 2:3.

V utkání o prvenství ve skupině se měnilo skóre už po deseti minutách zásluhou veterána Kolacího (43). Divizní slavojáci, kteří až na Taubera, Klivandu a Mravce nastoupili v nejsilnějším složení, vyrovnali za osm minut proměněnou penaltou Kabeleho. Zápas se lámal deset minut po přestávce. Nováček A třídy šel znovu do vedení, který pojistil třetí brankou. Krumlovským se už přes veškerou snahu skórovat nepodařilo.


Sobotní výsledky 4. kola HZL


TJ Hluboká n. Vlt. – FK Protivín 2:3 (0:2)

Góly: 65. Turek, 85. Čuhaj – 9. Zb. Vorel, 30. Říha, 70. Fiala. Rozhodčí: Leiš – L. Eibl, Slepička. Bez karet. Diváků: 30.

Hluboká: Brašnička – Jonáš, Antoš, Turek, Čermín, Rubick, Čuhaj, Říha, Lovička, L. Adam, Křiváček, T. Adam. Střídali Legdan. Slivka, Brůha. Trenér František Cipro.

Protivín: Hanus – Rotbauer, Janeš, Fiala, Růžička, Ruczkowski, Zb. Vorel, R. Vojta, Říha, J. Vojta, J. Vorel. Střídal Uhlík. Trenér Juraj Kobetič.


Sokol Lom – Slavoj Č. Krumlov 3:1 (1:1)

Góly: 10. Kolací, 55. Neužil, 65. Císař – 18. (pen.) Kabele. Rozhodčí: L. Eibl – Leiš. Slepička. Diváků: 30.

Lom: Chylík – Vesecký, Jelen, Voneš, V. Císař, Balogh, Kolací, Janů, Neužil, Zeman, Trantýr. Střídal J. Císař. Trenér Marek Císař.

Č. Krumlov: Hňup – Švec, Kabele, Dudák, Persán, Tůma, Wagner, Novák, Kroupa, Sláma, Beránek. Střídali Svoboda, Neckář, Hofmann, Strapek, Říha. Trenér Václav Domin.


Tabulka skupiny A

1. Sokol Lom 3 3 0 0 12:4 9
2. Slavoj Č. Krumlov 3 2 0 1 9:4 6
3. FK Protivín 2 1 0 1 5:6 3
4. TJ Hluboká n. Vlt. 3 0 1 2 4:8 1
5. SK Čtyři Dvory 3 0 1 2 2:10 1
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama