Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

HZL: Boršov má nakročeno do finále. Dorost SKP udolal 1:0

 
sobota, 17. února 2018, 16:18

V jediném sobotním střetnutí Hlubocké zimní ligy porazil ve skupině B Boršov dorostence SKP a turnajem zatím prochází bez zaváhání. Vítěznou a jedinou branku vyrovnaného utkání obstaral v 65. minutě Jan Gruber.

Oba týmy se musely vypořádat s marodkou, na střídačce měly jen jednoho náhradníka. O osudu zápasu rozhodla 65. minuta, v níž se prosadil zkušený Gruber a svým třetím turnajovým gólem zajistil Boršovu další vítězství. Jeho vítězství ve skupině a postup do finále mohou ohrozit už jen Netolice, které by už nesměly ztratit ani bod.

Cesta Boršova za třemi body nad SKP ale nebyla vůbec jednoduchá.  „Byl to pro nás docela těžký zápas, protože jsme narazili na soupeře, který je běhavý, mladý a důrazný. My jsme dnes měli trochu horší sestavu, protože nám chybělo hodně lidí, kteří se omluvili z důvodu nemoci, a dost jsme se trápili. Nenahráli jsme si, kombinace vázla, ale je to tím, že včera jsme měli opět těžký trénink a ti kluci to prostě zatím nedají. Zápas byl vyrovnaný, šance byly na obou stranách a my jsme asi byly šťastnější,“ uznal boršovský trenér Jiří Komrska (na snímku), který dříve působil i u mládežníků v SKP.


Sobotní výsledek 3. kola HZL


FK Boršov n. Vlt. – SKP ČB dor. 1:0 (0:0)

Gól: 65. Gruber. Rozhodčí: Ryneš – Ovčáček, Zabilka. Bez karet. Diváků: 50.

Boršov: Vosejpka – Lísal, Havlíček, Kofroň, Staněk, Filištein, Soukup, Gruber, Fessl, Pokorný, Šimeček. Střídal Řepa.

SKP: Cempírek – Čouza, Faktor, Jurásek, Marek, Krátký, Volák, Moravec, Michalko, Dudáček, Čipera. Střídal Pešek.


Tabulka skupiny B

1. FK Boršov n. Vlt. 3 3 0 0 7:2 9
2. 1.FC Netolice 2 1 0 1 4:4 3
3. Sokol K. Újezd 2 1 0 1 4:4 3
4. FK N. Ves-Brloh 1 0 0 1 2:4 0
5. SKP ČB dor. 2 0 0 2 0:3 0

Druhé utkání Slavoj Č. Krumlov – FK Protivín ve skupině A bylo odloženo na 3. 3. od 10:30 v Č. Krumlově na trávě.

Napsal(a) Petr Vlasák, redakce | Foto Petr Vlasák