Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Křemži bude ve volném čase vypomáhat Martin Vozábal

 
čtvrtek, 30. července 2020, 14:37

Křemže – S exligovou posilou vyrukoval Sokol Křemže do sobotního přípravného střetnutí s týmem Kamenné. Ve středu zálohy se uvedl dvěma góly Martin Vozábal.

Sokol Křemže, účastník okresního přeboru Českokrumlovska, přes léto vhodně posílil a do zápasu s týmem IV. třídy Sokola Kamenná vstoupil podle očekávání. Po slibném začátku vedli domácí již 4:1, ale pak jako by jim došel dech, Kamenná do přestávky snížila na minimální rozdíl a po přestávce dokonala obrat a překvapivě zvítězila hokejovým výsledkem 6:5.

Jednačtyřicetiletý Martin Vozábal, generální manažer prvoligového SK Dynamo Č. Budějovice, se prezentoval parádním gólem, kdy po nádherném sólu a dvěma jesličkám soupeřům nekompromisně poslal míč od tyče do branky.

Od úterý 28. 7. 2020 se stal Vozábal definitivně hráčem Křemže. Po skončení profesionální kariéry na jaře 2011 po angažmá ve Zlíně vypomáhal Strakonicím, Hluboké (2012) a v pár zápasech SK Planá (2013). „Martin přišel k nám do klubu na základě doporučení jednoho našeho nového hráče, který žije v Č. Budějovicích a je Martinovým rodinným přítelem,“ prozradili Jihočeskému fotbalu Křemežští, kdo stál za Vozábalovým příchodem.

Na prvním místě je práce v Dynamu, fotbal v Křemži si půjde Martin Vozábal zakopat pro radost jen ve svém volnu. „Žádné ambice v rámci jeho osoby nemáme, protože Martin si půjde zahrát jen občas, když bude mít čas. Přišel pouze na základě vlastní potřeby a chuti ještě nějakým způsobem sportovat,“ zaznělo z klubu. Každopádně bude start majitele 237 prvoligových startů příjemným zpestřením pro fotbalové fanoušky v okresním přeboru.

Napsal(a) Redakce | Foto Sokol Křemže