Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V sobotu se při zápase píseckého áčka rozloučí s kariérou David Pichlík

 
čtvrtek, 8. června 2017, 08:12

Sobota 10. června bude v Písku ve znamení fotbalových loučení. Domácí B-tým čeká vůbec poslední duel sezony Ondrášovka krajského přeboru proti Jindřichovu Hradci, třetiligové áčko se představí naposledy před vlastními příznivci v utkání s Chrudimí, a hráčské kariéře dá navíc sbohem kapitán a hrající asistent trenéra rezervy David Pichlík.

Dlouholetá opora zadních řad píseckého FC David Pichlík, který k Otavě přišel z nedalekého vrchu Hradiště, strávil čtyři roky na hostování v Čížové, ale v červenci roku 2002 přestoupil do Písku, kde nyní dokončuje patnáctou sezonu. Osmatřicetiletý stoper se před dvěma týdny ještě vrátil na trávníky po zranění kolene, nyní však svou hráčskou kariéru uzavírá.

Přijďte si užít poslední domácí fotbalový den a rozloučit se s Davidem Pichlíkem, který tribunám zamává již dopoledne v rámci duelu 31. kola Fortuna ČFL FC Písek - MFK Chrudim.

Sobota 10. 6. od 10.15 hodin - FC Písek A - MFK Chrudim
Sobota 10. 6. od 13.15 hodin - FC Písek B - FK Jindřichův Hradec 1910

Napsal(a) Petr Brůha