Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální sestava KP: Dvě trefy beka Řezáče, Tauber a Toman trápili obrany

 
pátek, 26. května 2017, 10:00

Čtyři nové tváře se objevily v ideální jedenáctce 26. kola krajského přeboru. Po delší době v ní nemá ani jednoho hráče vedoucí Soběslav, která jen remizovala s Hlubokou.

Formu z posledních zápasů potvrdili katovický stoper Tomáš Hajdušek, jenž je po nerozhodném derby s Osekem v sestavě kola již posedmé, a záložník Rudolfova Jan Kovačičín. Na třetí jarní výhře Třeboně se přičinili dvougólový střelec Martin Průcha, jehož jsme vyhlásili Mužem kola, a brankář Jakub Skála s vychytanou nulou na kontě.

Ve středu protivínské obrany s úspěchem zaskočil Radek Vojta, výborný výkon s předposledním Ševětínem korunoval čimelický krajní obránce Karel Řezáč dvěma góly. Dvacetiletý Sebastian Hosnedl byl autorem úvodního gólu Oseku v derby u Katovic, milevský Lukáš Sedlák zachraňoval vyrovnávací brankou na 3:3 bod s Rudolfovem. Tomáš Šenkýř zpečetil čtvrtým zásahem vysoké vítězství Hradce nad druhou Želčí.

Rychlonohý hrot Dačic Martin Toman po celý zápas zaměstnával plánskou obranu, Tomáš Tauber zase dělal velké starosti soběslavské zadní řadě. Oba útočníci shodně srovnávali svými góly na 1:1.  


Ideální sestava 26. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Jakub Skála (Třeboň/2)

Karel Řezáč (Čimelice/2), Tomáš Hajdušek (Katovice/7) Radek Vojta (Protivín/1)

Tomáš Šenkýř (J. Hradec/1), Sebastian Hosnedl (Osek/1), Lukáš Sedlák (Milevsko/1), Jan Kovačičín (Rudolfov/4)

Martin Toman (Dačice/3), Tomáš Tauber (Hluboká/5), Martin Průcha (Třeboň/2)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle