Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice podržel v Oseku Lepič, Pávec je gólem v závěru nasměroval za výhrou

 
středa, 19. dubna 2017, 00:22

Ve 21. kole krajského přeboru zavítaly druhé Čimelice do Oseka. Vzájemná bilance utkání vyznívala jasně pro domácí, přestože na podzim osecké mužstvo v Čimelicích prohrálo. Tentokrát bylo utkání dlouho na vážkách a klíčové momenty přišly až na konci střetnutí.

A začátek utkání vyzněl mírně pro domácí. V 10. minutě zahrávali přímý kop, ale střela Hocha skončila v postavené zdi Čimelic. V 17. minutě mířil  vedle Hosnedl. Pak se hra vyrovnala a Čimeličtí začali domácí pomalu zatlačovat před vlastní branku. Ale ani z rohových kopů hosté nic nevytěžili.

Ve 38. minutě střílel Káš nad Chalušovu branku. Ve 42. minutě se dostal do výborné šance Hegenbart, ale jeho pokus domácí brankář vyrazil. V samotném závěru poločasu se dostal do výborné šance domácí Hosnedl, ocitl se sám před brankářem, ale Lepič, který nastoupil místo chybějícího Slavíka, skvěle zasáhl. Poločas utkání skončil bez branek.

Druhou polovinu utkání začali lépe hosté, a stále více se tlačili před branku domácích. V 53. minutě střelu Káše domácí brankář zlikvidoval. Čimeličtí v této době jasně ovládali hru a domácí prakticky k ničemu nepustili. Zvláště pak po vystřídání, kdy do hry vstoupili Pávec, Zelenka a Varhan se domácí dostali pod tlak. A ten hosté využili deset minut před koncem. K míči dostal Pávec a poprvé překonal Chaluše.

Osek to vyburcovalo, ale stále se nemohl dostat přes dobře bránící čimelické hráče. Pokud se to podařilo, vše vychytal Lepič anebo zaskočil někdo z obránců. V samotném závěru pak pečetil výhru Čimelic po přímém kopu Hegenbart.

TJ Osek - SK SIKO Čimelice 0:2 (0:0) 

Góly: 80. Pávec, 90. Hegenbart. Rozhodčí: Mach - Tůma, Koranda. DFA: M. Urban. ŽK: 1:2 (Krejčí - Viták, Hegenbart). Diváci: 100.

Osek: Chaluš - Krejčí, Carda, Brabec, Kuneš - Hosnedl, Hoch, Blažečka, Kroupa, Hřebíček (55. Čapek) – Říšský. Trenér Jaroslav Voříšek.

Čimelice: Lepič - Řezáč, Fara, Němec, Pšenička -Viták, Nekl (69. Pávec), Listopad (80. Hlavín), Hadáček (76. Varhan), Káš (63. Zelenka) – Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

 
 
Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle