Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Komárek podruhé s nulou, Hoch trápil Strakonice

 
pátek, 6. září 2019, 20:12

Z víkendového programu vyčníval duel Č. Krumlova s Lomem. Dvou ambiciózních mužstev na nejvyšší příčky. Napodruhé už se slavojáci rozstříleli a odrazilo se to také v sestavě 4. kola, kam dodali trojici hráčů.

Jankovský gólman Jan Komárek zamkl branku na devět západů a už podruhé v řadě uhájil čisté konto. Pro Jankov to znamenalo šest bodů a s Dražicemi na třetí pokus první domácí vítězství.

Do čela kanonýrů se probil zpět osecký útočník Jakub Říský. V derby ve Strakonicích zavelel dvěma góly k obratu. Ve třech ze čtyř odehraných zápasů dal pokaždé po dvou brankách. Na výhře 4:1 měl velký podíl středopolař Jan Hoch. Ten byl u tří gólů v síti bezmocného Lízala.

Šlágr kola rozhodl vydařený závěr poločasu ze strany Krumlovských, kteří mají zastoupení v každé řadě. Stoper Jakub Kabele, záložník Michal Strapek a střelec David Růžička, jehož jsme za střeleckou pohotovost zvolili Mužem kola. Lažišťský Marek Sedláček zopakoval dvougólovou porci i proti Třeboni. Trefa sedm minut před koncem měla punc tří bodů.

Poprvé povolaný mazák Tomáš Rambous prospěl Čimelicím v duelu s Milevskem. V poslepované sestavě Rudolfova vyčníval Jiří Hrbáč, Blatenskou obranu držel Lukáš Motyka. Protivínský Zbyněk Vorel parádním gólem z dálky poslal do kolen táborské mladíčky.

Nejlepší střelci: 6 – Jakub Říský (Osek), 5 – Marek Sedláček (Lažiště), 4 – Aliaksandr Hrynevich (Protivín), Lukáš Dudek (Olešník), Jan Kromka (Dražice), 3 – Jaroslav Hadáček (Milevsko), David Neužil (Lom), Martin Průcha (Třeboň), Jan Hoch (Osek), Michal Hojdar (Dražice), David Růžička (Č. Krumlov)

Brankáři s nulou: 2 – Jan Komárek (Jankov), Ladislav Chylík (Lom), 1 – Tomáš Teringl (Rudolfov), Michal Baka (Dražice), Miroslav Jirkal (Olešník), Pavel Dvořák (Milevsko), Marek Hanus (Protivín)

Ideální sestava 4. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Jan Komárek (Jankov)

Lukáš Motyka (Blatná), Jakub Kabele (Č. Krumlov), Zbyněk Vorel (Protivín), Jiří Hrbáč (Rudolfov)

Tomáš Rambous (Čimelice), Michal Strapek (Č. Krumlov), Jan Hoch (Osek), Marek Sedláček (Lažiště)

Jakub Říský (Osek), David Růžička (Č. Krumlov)

Napsal(a) Redakce | Foto Michaela Mikešová