Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná završila soustředění zápasem s Klatovy

 
neděle, 17. února 2019, 21:38

Nováček krajského přeboru absolvoval v týdnu nejnáročnější část zimní přípravy. Soustředění v domácích podmínkách zakončila TJ Blatná utkáním s divizními Klatovy na umělce v Sušici.

Hodnocení asistenta trenéra Romana Remeše: „Divizní Klatovy po většinu utkání drželi míč na svých kopačkách. První poločas jsme jakž takž ještě jejich tempu stačili. Během prvních dvaceti minut druhé půle nám však nasázeli šest branek. V tu dobu jsme byli zralí na ručník, tam na kluky padla únava zaviněná náročným soustředěním. Nám se nakonec podařilo vstřelit alespoň jeden, jak se říká čestný gól, dorostencem Levým.“

Následující týden čeká Blatnou zápas ve Strakonicích na UMT (od 14 h) s domácím Juniorem.

SK Klatovy 1898 – TJ Blatná 8:1 (2:0)

Branka Blatné: 78. Levý. Hráno na UMT v Sušici.

TJ Blatná: Chlanda – Machovský, Šejvar, Nový, Sýkora – Mišiak, Říha Štěpán, Jícha, Prokopec, Křivanec – Čadek. Střídali: Stulík, Říha Jiří, Motyka, Houzar, Levý, Šimůnek.

Soustředění

„Soustředění jsme stejně jako loni absolvovali v domácích podmínkách, které jsou pro nás dostačující. V úterý jsme soustředění zahájili v místním fitness s paní Danou Köhlerovou a musím uznat, že Tabata - intervalový trénink byl hodně výživný, což jsme si vyzkoušeli i my trenéři. Následovala středeční hala v Zaboří a čtvrteční trénink na UMT. V pátek jsme pak absolvovali další tři tréninkové jednotky, z toho další dvě na UMT. Den byl zakončen osvědčeným kruhovým tréninkem ve fitness. V sobotu jsme sehráli přípravné utkání s divizními Klatovy a odtamtud se přesunuli do zdejšího aquaparku. Co se týče logistiky, velký dík patří místním masérům - manželům Reichertovým a především pak našemu vedoucímu mužstva Petru Jíchovi a jeho jídelně U Mlsouna, který celou dobu soustředění pečoval o naše žaludky,“ rekapituloval domácí soustředění Roman Remeš.

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Jan Škrle