Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelické trápila v Želči koncovka

 
úterý, 6. listopadu 2018, 17:56

Mužstvo Čimelic zavítalo ve 13. kole krajského přeboru na hřiště do Želče. Před slabou diváckou návštěvou šlo tabulkovým sousedům z konce soutěže o hodně. A před blížící se dlouhou zimní přestávkou si dělala zálusk na body obě mužstva.

Utkání začali lépe hosté. V 9. minutě se po Hegenbartově centru dostal do šance Varhan, ale hlavou mířil vedle branky. Domácí se dostávali dopředu sporadicky, ale ve 12. minutě po nezaviněné srážce čimelického obránce s Přibylem zůstal brankář ležet na zemi. Rozhodčí ale hru nepřerušil, toho využil domácí Kukučka a přízemní střelou z hranice vápna vstřelil první branku sokolů.

To ale Čimelické neodradilo a stále se snažili ohrozit domácí branku. Ve 28. minutě střílel Hegenbart, jehož pokus domácí brankář vyrazil na rohový kop. Hosté se sice snažili o vyrovnání, ale v rozhodujících okamžicích kazili přihrávky a zcela zbytečně přicházeli o míč. Poločas tak skončil lépe pro Želeč.

Do druhého dějství vstoupili opět lépe Čimeličtí. Už v první minutě se dostal do obrovské šance Varhan. Utekl po levé straně, ale branku nedal. V 51. minutě se ve velké příležitosti ocitl Říha, avšak z malého vápna přestřelil branku. To na druhé straně domácí Sokolt využil centru z pravé strany a hlavou překonal Přibyla podruhé. O tři minuty později po rohovém kopu Želče si centr našel zcela osamoceného Fialu, který překonal čimelického brankáře potřetí.

Hosté kupodivu neskládali zbraně a neustále se tlačili dopředu, ale tentokrát jim nepřálo ani trochu štěstí. V 88. minutě to potvrdil i čimelický Řezáč, který z přímého kopu trefil tyč Blažkovy branky. Domácí, díky nemohoucnosti čimelických hráčů, zvítězili 3:0.

„Domácí byli produktivní. Prohra mě štve, protože se tady dalo vyhrát. Ale museli bychom umět trefit branku ze dvou metrů,“ posteskl si kouč Čimelic Jan Růžička.

Sokol Želeč – SK SIKO Čimelice 3:0 (1:0) 

Branky: 12. Kukučka, 56. Sokolt, 59. Fiala. Rozhodčí: Přibyl - Hoch, Dunovský. Delegát: Kučera. ŽK: 6:1 (Holub, Fiala, Pavličko, Kukučka, Brůžek, Froněk – Hovorka). Diváků: 35.

Želeč: Blažek - Holub, Kosobud, Pavličko – Fiala (85. Šindelář), Švec, Kukučka, Šváb (39. Sokolt), Rabiňák – Prokeš (81. Froněk), Brůžek. Trenér Roman Lukáč.

Čimelice: Přibyl - Řezáč, Listopad, J. Viták, M. Viták (33. Pohnán) - Převrátil, Káš (64. Zelenka), Varhan (68. Řežábek), Říha (59. Rambous) - Hegenbart, Hovorka (74. Nosek). Trenér Jan Růžička.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama