Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná si poradila s Hradištěm a remizovala s Osekem

 
úterý, 31. července 2018, 16:36

Náročné soustředění ve Věšíně a dva přípravné zápasy o víkendu absolvoval krajský nováček z Blatné. V sobotu na domácím stadionu porazila Blatná Hradiště 5:0 a v neděli v dopředu smluveném střetnutí remizovala s Osekem 2:2. Generálku sehraje Blatná v sobotu s Bělčicemi.

TJ Blatná – TJ Hradiště 5:0 (3:0)

Branky: Říha 3, Nový 2.

Blatná: Šimůnek - Sedláček, Máchovský, Jícha, Míka – Zíka, Šilhavý, Mikeš, Říha - Nový, Stulík. Střídali Sýkora, Jiřinec, Prokopec, Burian.

Michal Brabec, trenér Blatné: „Po absolvování soustředění jsme zápas odehráli nakonec v domácím prostředí. Hned úvodu utkání jsme vstřelili první branku a po zbytek utkání pak byli lepším mužstvem. Výsledek zápasu je jednoznačný.“


TJ Blatná – TJ Osek 2:2 (1:2)

Branky: 5. Nový, 51. Říha – 4. Jakub Říský, 13. David Říský. Diváků: 150.

Blatná: Chlanda – Motyka, Machovský, Šejvar, Míka – Merašický, Mikeš, Prokopec, Křivanec – Nový, Stulík. Střídali Kůst, Říha, Burian.

Michal Brabec, trenér Blatné: „V přípravě moc na výsledky nekoukám. S Osekem šlo hlavně o to, utkání odehrát a zakončit soustředění. Kluci toho měli v nohách opravdu hodně, bylo to vidět. Bylo i několik absencí, řada hráčů má šrámy. Ti, co nastoupili, mákli, i když posledních dvacet minut jsme tahali nohy. Ale jinak to bylo velmi dobré utkání, předvedli jsme několik kombinací, vstřelili jsme dva góly. Jsem spokojený. Až jsem si říkal, že jsem klukům neměl dávat takové dávky, všichni toho měli opravdu dost a dost.“

Napsal(a) TJ Blatná | Foto Jan Škrle