Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Střelnice na hřišti v Putimi. Čimelice smázly Sušici 15:0!

 
neděle, 15. července 2018, 10:35

Na fotbalovém hřišti v Putimi se odehrál další přípravný zápas Čimelic. Po juniorce Sparty Praha (1:6) byl jejich soupeřem tým ze Sušice, který minulou sezonu sestoupil z Plzeňského KP. V jarní přípravě Čimelice v Sušici zvítězily 8:2.

Začátek utkání byl v plné režii Čimelic. Hosté přijeli bez brankáře (i když mají tři družstva mužů) a tak za ně nastoupil čimelický Jaromír Zelenka. Již ve 4.minutě vstřelil první branku Říha a o minutu později po přihrávce Hegenbarta skóroval podruhé. Ve 12.minutě přihrával Hegenbart Řezáčovi a ten přidal třetí branku. O minutu později skóroval Varhan po přihrávce Nekla.

Pak se hra uklidnila, ale Čimeličtí měli nadále obrovskou převahu. Ve 33.minutě utekl po levé straně Říha a přesně přihrál Řežábkovi a bylo to o pět gólů. Čimeličtí měli i několik dalších šancí, ale ujala se až ve 45. minutě Neklova střela a poločas tak skončil 6:0 pro Čimelice.

Do druhého poločasu se v brankách gólmani Čimelic vyměnili. V 51.minutě vstřelil sedmou branku Tomáš Zelenka. Hosté zcela vypadli ze hry a tak postupně od 57.minuty se ve dvouminutových intervalech postupně trefil Varhan, Hegenbart, T. Zelenka, Viták, Nosek a Froněk. Skóre 13:0 pak ještě navýšil v 81.minutě Řežábek a o minutu později stanovil konečný výsledek Řezáč – 15:0.

Dvouciferný výsledek nikdo nečekal, ale nutno konstatovat, že hosté ze Sušice zcela propadli jak v obranné, tak i v útočné fázi. Za celý zápas jen několikrát vystřelili, ale vždy mimo branku.

Další přípravný zápas sehrají Čimelice 21. 7. od 10.00 hodin proti FC Písek na jeho hřišti.


SK SIKO Čimelice - TJ Sušice 15:0 (6:0)

Góly: Říha, Řezáč, Řežábek, Varhan, Zelenka 2, Nekl, Viták, Froněk, Nosek, Hegenbart. Rozhodčí: Matura – Brodský. Diváci: 30.

Čimelice: Přibyl (46. J. Zelenka) – Řezáč, Listopad, Bednařík, Pšenička – Řežábek, Nekl, Převrátil, Říha – Hegenbart, Varhan. Střídali Froněk, Nosek, T. Zelenka, Viták. Trenér: Pavel Schorník.                                   

Sušice: J. Zelenka (46. Přibyl) – Klíma, Vichr, Kodýdek, Bachroň, Hubáček Pavel, Hubáček Petr, Skuhra, Kramár, Farta, Blažek. Střídal Klaus. Trenér: Petr Janda.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama