Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hluboká zopakovala loňské sedmé místo

 
pátek, 13. července 2018, 09:39

Fotbalisté Hluboké se podruhé pod taktovkou zkušeného kouče Františka Cipra (71) umístili v horní polovině tabulky krajského přeboru. Sice nesplnili cíl, který se dali před sezonou, tj. skončit do pátého místa, ale přesto povětšinou dělali svým fanouškům radost. V zimní přestávce se museli vyrovnat s odchodem kanonýra Taubera. O úspěších, ale i nezdarech týmu z podzámčí jsme si povídali se sekretářem klubu Petrem Řehořem.

Jak v klubu hodnotíte uplynulou sezonu?
Tajně jsme doufali, že bychom mohli skončit do pátého místa. To se nám o dvě příčky nepovedlo, ale i tak si myslíme, že je to pěkné umístění. A jsme s ním spokojeni.

Jaká byla očekávání po podzimu? Lišily se obě části ve hře nebo výsledcích?
Podzim i jaro jsme měli bodově podobné. Na podzim jsme měli problémy se sestavou, na jaře už takové trable nebyly.

Co vás během sezony nejvíc trápilo? Ať už na hřišti nebo mimo ně.
Asi jako všechny zranění a také proměňování šancí.

Chtěl byste vyzdvihnout výkony některých vašich hráčů?
Poděkování patří celému týmu. Všichni kluci podávali dobré výkony. Proto jsme skončili v první polovině tabulky. Když už bych měl někoho vyzdvihnout, tak Legdana, Antoše a Hájka.

Střelci Hluboké (67): 14 – Tauber, 13 – Hájek, 10 – Antoš, 6 – Kulík, 5 – Křiváček, 4 – Legdan, Říha, 2 – Rubick, Stráský, Valenta, T. Adam, Čermín, 1 – Němec.

Nejvíc odehraných zápasů: 30 – Říha, 29 – Hájek, Antoš, 27 – Rubick, 26 – Legdan, T. Adam, 25 – Čermín, Křiváček, 23 – Jonáš, Turek, 22 – Němec, Stráský, 18 – Valenta, 16 – Tauber.

Který zápas patřil mezi nejpovedenější? A byl některý, který se vůbec nevydařil?
Nevydařil se nám zápas v Oseku, kde jsme propadli na plné čáře. A nejvíce si ceníme vítězství v Táboře, kde proti nám hrálo sedm lidí se smlouvou, a přesto jsme jim dali pět branek. A také se nám povedl zápas se Želčí, kterou jsme jako jediní na jaře porazili.

Jak celkově posuzujete uplynulý ročník krajského přeboru?
Myslím, že kvalita nebyla tak velká jako v minulých letech.

Překvapil vás některý ze soupeřů svými výkony? Ať už příjemně nebo nepříjemně.
Nepříjemně mě překvapily Dačice a jejich velké příděly. A pozitivně za celou sezonu Želeč, které hrála opravdu dobře. A také na jaře výborně hrající Milevsko.

Kdy odstartujete letní přípravu a jak bude probíhat?
Přípravu jsme zahájili 10. července a bude probíhat v domácích podmínkách. Sehrajeme i čtyři přátelská utkání s kvalitními soupeři.

Plánujete nějaké změny v kádru na další ročník?
Bohužel nás opustil Vachuta. Další odchody, doufáme, že nepřijdou. A o příchodech zatím jednáme. Chtěli bychom dva až tři hráče udělat.

S jakým cílem půjdete do příští sezony?
Vzhledem k tomu jaké je složení KP na příští rok, tak umístění z této sezony by byl úspěch.

Co říkáte na mimořádně kvalitní obsazení nadcházejícího krajského přeboru? Kdo bude patřit k favoritům?
No překvapilo mě to. Je škoda, že divizi opustilo tolik týmů. Pro jižní Čechy je to velké mínus. Ale pro krajský přebor velké plus. Bude to nesmírně kvalitní soutěž, taková malá divize, kde každý bude moci porazit kohokoliv. K mým favoritům bude patřit Krumlov a Milevsko.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama