Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Olešník po přestávce přehrál Ledenice. Příště narazí na Lažiště

 
čtvrtek, 22. února 2018, 23:57

Olešníku se ke čtvrteční přípravě na hlubocké umělce přihlásily Ledenice. Mužstvo I. B třídy sympaticky vzdorovalo celý první poločas, přesto vysoké porážce nezabránilo.

Ze začátku vyrovnané, i hosté měli šance, ale nedali. Po půlhodině se zranil tvůrce hry Ledenic Miroslav Kadlec. První gól dal na hřišti zaskakující asistent trenéra Olešníku Roman Chlumecký. Ve druhé půli už na hřišti jasně dominoval olešnický favorit, jemuž chybělo několik hráčů.

„Byl to solidní soupeř, který měl v úvodu zápasu i několik příležitostí, ale jinak jsme měli převahu my. Taky jsme dali dva góly. O ten první se postaral můj asistent „Chlumec“. Do konce půle jsme přidali ještě jeden gól,“ popsal Ladislav Táborský, trenér Olešníku.

Po přestávce asi začaly Ledenicím docházet síly a po úniku Pavla Fořtera načal kanonádu Votava. „Ledenice nám už nestačily a čestný gól daly, až když jsme vedli o šest branek. Ale to nám už tolik nevadilo. Příští přípravu odehrajeme v sobotu na umělce v Prachaticích s Lažištěm,“ dodal ve čtvrtek večer Táborský.


FK Olešník – Slavoj Ledenice 8:1 (2:0)

Branky: Vařák 3, Nýdl 2, Chlumecký, Šahajda, Votava – Winkler.

Olešník: Jirkal – Nýdl, Studnička, Nygmet, Šahajda – Vařák, Rabiňák, Chlumecký, Dráb – Rys, Votava. Střídali Šíma, Pavel Fořter. Trenér Ladislav Táborský.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Jan Škrle