Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soběslav s Hradcem dotáhla dvougólovou ztrátu

 
sobota, 3. února 2018, 16:41

J. Hradec po téměř měsíci probíhající zimní přípravy sehrál první přípravné utkání na umělce ve Staré Hlíně s divizním nováčkem Spartakem Soběslav. Pro spartakovce to byl již třetí zápas v zimním období.

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „Byl to oboustranně kvalitní zápas, hra měla spád. Podařilo se nám jít do dvoubrankového vedení, soupeř snížil díky našemu vlastnímu gólu. Soběslav prokázala svoji sílu, ale my taky. Po přestávce sice byli protivníci víc na míči, ale bylo to pořád vcelku vyrovnané. Nakonec zápas skončil zaslouženou remízou.“

Michal Lemberka, vedoucí mužstva Soběslavi: „Inkasovali jsme dva rychlé góly, takže jsme nezačali zrovna nejlíp. Z toho jsme se dostali a pomohla nám po půlhodině hry i vlastní branka Hradce. Ještě předtím mohl snížit Dvořák, ale trefil jenom břevno.  A po hodině srovnal Nohava. Zápas to byl hodně bojovný, plný osobních soubojů. Hrálo se nahoru dolů a domácí spoléhali na brejky, ze kterých i skórovali. Remízu si zasloužily oba mančafty, můžou s ní být spokojeny.“


FK Jindřichův Hradec 1910 – FK Spartak Soběslav 2:2 (2:1)

Branky: Mareš, Chalupský – vlastní, Nohava.

J. Hradec: Hejníček – Šenkýř, Beránek, Šmíd, Blažek – Kučera, Králíček, Koutný, Mareš – Toman, Chalupský. Střídali Hulík, Cettl, Völfel, Princ, Nováček. Trenér Marek Černoch.

Soběslav: Kuník – Maršík, Boháč, Suchan, Vaněk – Bouchal – T. Mazouch, Nohava, Chalupský – Uličný, Dvořák. Střídali K. Polišenský, M. Hromada. Trenér Radek Hajič.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto FK J. Hradec 1910