Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovice zahájily přípravu. Stopera Hajduška nahradí Rybák

 
sobota, 20. ledna 2018, 17:44

Do přípravy vstoupili katovičtí fotbalisté, přezimující na čtvrtém místě krajského přeboru. Obhajoba umístění na špici elitní krajské soutěže pro ně nebude jednoduchá.

Stoper Hajdušek bude celé jaro služebně pobývat v zahraničí. Náhradu za něj si Katovice našly v Petru Rybákovi, který přichází z Klatov. Opačným směrem se na divizní přípravu vydal Michal Požárek. Jaroslav Váchal do přípravy vůbec nenastoupil. Jakub Miklas nevyslyšel vábení třetiligového Písku a i nadále zůstává v klubu na břehu Otavy.

„O Petra Rybáka jsme měli dlouhodobý zájem a doufáme, že to nyní konečně vyjde. Je to pracovitý hráč, navíc se s našimi kluky dobře zná. Jiné rozšíření kádru neplánujeme, aspoň dostanou větší příležitost všichni hráči z našeho kádru. Zapojit chceme i dva mladíky z dorostu, Marka Bláhu a Lukáše Matějku,“ uvedl předseda katovických fotbalistů Tomáš Hajdušek.

Složení mužstva:

Tomáš Švehla, Petr Provazník, Libor Horejš, Tomáš Hajdušek, Jan Schánělec, Pavel Rejšek, Jan Matas, Petr Rybák, Jakub Miklas, Karel Cibulka, Saša Kagui, Michal Repa, David Zoubek, Marek Hromíř, Vladimír Uher, Libor Blatský, Ondřej Koutský, Marek Bláha, Lukáš Matějka

Harmonogram přípravy:

31.1. – 4.2.        soustředění Soběšice
3.2.       14:30    soupeř se hledá, hřiště Katovice
17.2.     15:00    Roudné, Složiště ČB
24.2.     14:00    Klatovy, hřiště Katovice
3.3.       14:00    Jankov, hřiště Katovice
10.3.     14:00    Blatná, hřiště Katovice

(začátky utkání a hřiště mohou být změněny dle aktuálních podmínek)

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle