Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Střelcům stále vládne Dudek, Budoš oseckým hrdinou

 
středa, 15. listopadu 2017, 20:36

Souboj dvou nejlepších kanonýrů soutěže se strhl v utkání Olešníka s Protivínem. Domácí Lukáš Dudek vystřihl hattrick, protivínský Jaromír Vorel dal dva góly.

Mužem 14. kola se stal sezimoústecký Aleš Kutner. Záchranářský duel Sokola s N. Včelnicí, dvou nováčků, rozhodl dvěma góly v úvodní půlhodince. V sestavě kola se objevuje vůbec poprvé. Hlubocký forvard Tomáš Tauber střílel do černého i v derby na Rudolfově, kde patřil k nejvýraznějším postavám Ciprova souboru.

Čerstvě 19letý brankář Milan Budoš dostal příležitost v brance Oseku s Čimelicemi před jedničkou Hulínkem a podal výborný výkon.  Krásný průnik s gólovou tečkou předvedl jeho spoluhráč a krajní záložník Sebastian Hosnedl, když placírkou k tyči překonal nejstaršího hráče přeboru, 55letého Jaromíra Zelenku.

Tomášové Hajdušek (Katovice) a Beránek (J. Hradec) patří dlouhodobě mezi nejlepší stopery celé soutěže. Potvrdili to i tentokrát, navíc se zapsali i mezi střelce. Budějovický Prokop Pučejdl se po příchodu z dorostu SKP okamžitě adaptoval na mužský fotbal. Kvalitním výkonem se prezentoval i s Dačicemi.

Milevský Jan Marvan dal dva góly v rozmezí dvou minut. Vzduchotechnici drželi na umělce slibné vedení 3:1 na první Želeč, ale ta se po obrátce vzchopila a ukázala svou sílu a kvalitu. Tři branky vstřelila po standardních situacích. Dvakrát byl na správném místě kapitán Michal Brůžek. Nejprve zblízka dorážel po trestném kopu, podruhé hlavou po rohu vyrovnal na konečných 3:3.

Nejlepší střelci: 17 - Lukáš Dudek (Olešník), 15 – Jaromír Vorel (Protivín), 14 – Tomáš Tauber (Hluboká), Michal Brůžek (Želeč), 13 – Michal Požárek (Katovice), Radek Novotný (Želeč), 10 - Pavel Hájek (Hluboká), 9 – Vojtěch Kostka (Táborsko B), Filip Votava (J. Hradec), 8 – Marek Novák (Táborsko B), 7 - Stanislav Pacholík (N. Včelnice), Martin Šíma (Olešník), Jaroslav Bosnyak (Želeč), Martin Toman a Tomáš Beránek (oba J. Hradec)


Ideální sestava 14. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Milan Budoš (Osek/1)

Tomáš Hajdušek (Katovice/4), Tomáš Beránek (J. Hradec/4), Prokop Pučejdl (Třeboň/2)

Sebastian Hosnedl (Osek/3), Michal Brůžek (Želeč/5), Jan Marvan (Milevsko/1)

Aleš Kutner (S. Ústí/1)

Tomáš Tauber (Hluboká/5), Jaromír Vorel (Protivín/5), Lukáš Dudek (Olešník/3)


Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach