Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Listopadova paráda, neudržitelný Pacholík

 
čtvrtek, 5. října 2017, 08:44

Brankář Oseku Marek Hulínko a forvard Katovic Michal Požárek zazářili v 15. a 8. kole krajského přeboru, které se odehrálo v minulém týdnu. Oba hráči z klubů ze Strakonicka byli vyhlášeni Muži kola.

V posledních dvou zápasech chytil mimořádnou střeleckou fazonu katovický útočník Michal Požárek. Nastřílel dohromady půltucet gólů a rázem se vyšvihl do čela střelecké tabulky. Na Dačice má spadeno, loni jim dal doma tři góly, v sobotu dokonce čtyři!

Osecká jednička Marek Hulínko, letní posila z Písku, byl velkou oporou svého týmu v Želči, kde dokázal zlikvidovat v závěru i Fialovu penaltu a postaral se o velké překvapení na úkor favorita a lídra soutěže.

Nováček Nová Včelnice ztratil počáteční ostych a už se naučil vyhrávat. V útoku se může spoléhat na rychlonohého Stanislava Pacholíka, který za poslední tři utkání nasázel pět gólů. Hradec se tradičně spoléhá na tvořivé schopnosti Radima Koutného. Do sestavy Protivína se po dvojzápasové absenci vrátil Jan Moravec a hned patřil mezi nejlepší hráče svého mužstva při výhře proti Želči.

V derby Olešníka s Hlubokou podržel domácí jedenáctku brankář Miroslav Jirkal. Čimelický Petr Listopad se blýskl dalším perfektně zahraným trestným kopem z dálky. Po N. Včelnici to ukázal divákům v Dražicích. Martin Kroupa z Oseku musel zaskočit na postu stopera. Vedl si znamenitě a ještě u toho stačil po standardce a za přispění brankáře vsítit v Třeboni vítězný gól.

Nejlepší střelci: 10 – Požárek, 9 - Dudek (Olešník), 8 – M. Novák (Táborsko B), 7 – Brůžek (Želeč), Pacholík (N. Včelnice), J. Vorel (Protivín), 6 – Bosnyak, Novotný (oba Želeč), 5 - Šíma (Olešník), Prášil (Protivín), Říský (Osek), Princ (J. Hradec)


Ideální sestava 15. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Marek Hulínko (Osek)

Jan Vlašin (Dražice), Tomáš Hajdušek (Katovice/2), Martin Šahajda (Olešník)

Jan Kovačičín (Rudolfov/2), Jan Peterka (Táborsko B), Dominik Šmíd (S. Ústí), Radim Koutný (J. Hradec/3)

Stanislav Pacholík (N. Včelnice/2), Filip Votava (J. Hradec), Michal Požárek (Katovice)


Ideální sestava 8. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Miroslav Jirkal (Olešník)

Martin Kroupa (Osek), Petr Listopad (Čimelice/2), Patrik Vilímek (S. Ústí), Michal Drs (Táborsko B)

Petr Novotný (Dražice), Jan Moravec (Protivín/2), Igor Nitrianský (Hluboká/2), Radim Koutný (J. Hradec/4),

Stanislav Pacholík (N. Včelnice/3), Michal Požárek (Katovice/2)

Napsal(a) Redakce | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama