Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Rozjetý Protivín porazil Čimelice a poskočil na druhé místo

 
středa, 27. září 2017, 09:09

V 7. kole KP se v okresním derby utkalo mužstvo Čimelic s Protivínem. Domácí do té doby neprohráli, Protivínští zase byli v předchozích zápasech v laufu, což potvrdili v televizním střetnutí s Hlubokou.

Začátek utkání byl zcela vyrovnaný. Hra se odehrávala převážně od vápna k vápnu a hráči obou mužstev si nevypracovali žádnou šanci. Až ve 32.minutě se dostal k hlavičce Hegenbart, ale jeho pokus brankář chytil. Ještě v téže minutě měl obrovskou šance Rambous, ale i s tímto si protivínský brankář poradil.

Ve 41.minutě ošklivě fauloval protivínský Prášil domácího Vitáka (šlapák). Musel být ošetřen, přesto Viták do druhé poloviny nastoupil. Tento ošklivý zákrok ale nebyl rozhodčím ani oceněn ŽK.

Druhý poločas domácí začali aktivněji, zahrávali několik rohových kopů, ale bez úspěchu. V 60.minutě Protivínští rychle zaútočili. K míči se dostal Růžička a postupoval sám na Slavíka a vstřelil první branku. V 67.minutě tentýž hráč se dostal do šance, ale tentokrát Slavíka nepřekonal.

V 70.minutě po chybě domácích obránců se k míči dostal Zbyněk Vorel a překonal Slavíka podruhé. Čimeličtí poté přidali a v 78.minutě po rohovém kopu domácí Zelenka hlavou snížil stav na 1:2. Ovšem v 80.minutě po rohovém kopu Protivína se k centru dostal zcela volný Jaromír Vorel a nedal Slavíkovi šanci.

Závěr utkání se odehrál hlavně před protivínskou brankou, ale domácím se zvrátit výsledek již nepodařilo a tak Protivín poprvé v Čimelicích vyhrál.


SK SIKO Čimelice - FK Protivín 1:3 (0:0)

Góly: 78. Zelenka - 60. Růžička, 70. Z. Vorel, 80. J. Vorel. Rozhodčí: Hanes - Šafránek, Kaštánek. Delegát: Bumba. ŽK: 1:1 (Káš – Uhlík). Diváci: 100.

Čimelice: Slavík - Řezáč, Němec, Listopad, Viták - Zelenka, Nosek (70. Převrátil), Káš (54. Pšenička), Rambous - Hegenbart, Suchan (89. Gottfried). Trenér Tomáš Smrčina.

Protivín: Hanus - Kinkor, Hála, Uhlík, Zach - Fiala, Růžička, Z. Vorel, R. Vojta - Prášil, J. Vorel. Trenér Juraj Kobetič.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle
 


 

Reklamní sdělení

Reklama