Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

KP: Táborsko B během poločasu odrovnalo Hlubokou a slaví další venkovní výhru

sobota, 9. září 2017, 12:49

Je to paradox, ale venku se cítí rezerva Táborska jako doma. Také třetí duel na půdě soupeře opanovala. Pomohl jí k tomu výborně zvládnutý první poločas a výpomoc hráčů z A mužstva. Kanonýr soutěže Marek Novák vstřelil dvě branky.

Táborsko B je na hřištích soupeře k neudržení. Mužstvo trenéra Martina Šticy zvítězilo i ve třetím venkovním zápase, po výsledcích 2:6 v Sezimově Ústí a 2:3 v Oseku si tentokrát došlo pro pohodlné tři body na Hluboké. Po brance Kostky v první minutě, drtivém nástupu a poločasovém vedení 1:4 už domácí věděli, že je s nimi zle a na zvrat mohou jen těžko pomýšlet. Nakonec z toho byl debakl 1:6.

Hosté mohli počítat s několika pendly z A mužstva, v obraně nastoupil Michal Hell, v záloze Filip Blecha a Leoš Vozihnoj. Trénovat s jedničkou chodí i Marek Novák nebo Michal Mácha. Nová defenzivní akvizice Bong Won Che v Mladé Boleslavi příliš nepřesvědčil, a tak dostal šanci dnes za rezervu. Žádná lehká práce pro Františka Cipra a jeho družinu...

Rychlá narážečka z první minuty duelu mezi Novákem a Kostkou znamenala vedení Táborska – 0:1. Desetiminutovku hrůzy pro domácí zařídili dalšími brankami v 7. minutě Blecha a v 8. nejlepší střelec přeboru Marek Novák. To už na tabuli svítilo skóre 0:3. Odražená rána Marka Nováka od domácího obránce Legdana v 17. minutě znamenala navýšení náskoku už na 0:4.

Hluboká sice zásluhou Ondřeje Němce ještě v prvním dějství snížila na 1:4, a ne že by se Lukáš Novák v táborské brance úplně nudil, ale víckrát už se domácí fandové neradovali.

„Kluci v první půli ovládali celé hřiště, hráli jsme s přehledem. O poločase se vystřídalo, trošku jsme polevili, výsledek jsme si ale pohlídali, navíc jsme přidali další góly,“ řekl redakci Jihočeského fotbalu po zápase vedoucí táborského mužstva Petr Kolář. Táborsko si pojistilo další venkovní výhru dvěma brankami Radosty ze 64. a znovu Marka Nováka z 81. minuty.


TJ Hluboká nad Vltavou - FC MAS Táborsko B 1:6 (1:4)

Branky: 23. Němec – 1. Kostka, 7. Blecha, 8. a 81. M. Novák, 17. Legdan (vlastní), 64. Radosta. Rozhodčí: Žemlička - Kaštánek, Šafránek. Delegát: Pečenka. ŽK: 2:2 (Legdan, Antoš – Hell, Vozihnoj). Diváků: 80.

Hluboká: Vachuta – Antoš (60. T. Adam), Čermín (56. Křiváček), Legdan, Říha – Rubick (32. Valenta), Němec, Nitrianský, Lovička – Hájek, Tauber. Trenér František Cipro.

Táborsko B: L. Novák – Škarda, Mácha, Bong Won Che (56. Hüttner), Hell (46. Rytíř) – Radosta, M. Novák, Blecha (46. Hrubý), Vozihnoj – Kostka. Trenér Martin Štica.

Nejlepší hráči: Tauber – M. Novák

 
 
Napsal(a) Martin Wipplinger | Foto Jan Škrle