Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Želeč udržela neprůstřelnost i v Čimelicích

 
úterý, 29. srpna 2017, 13:27

Ve třetím kole přivítaly Čimelice dosud neporažené mužstvo Želče. Šlágr kola, o němž jsme informovali již v sobotu, toho tří stovkám diváků moc nenabídl.

Od počátku utkání byla hra zcela vyrovnaná. V 9. minutě z přímého kopu hostující Brůžek centroval do brankoviště, ale jeho centr Slavík vychytal. Rovněž tak ve 22. minutě, kdy po rohu Želče Slavík opět výborně zasáhl. Ve 32. minutě z přímého kopu Čimelic vystřelil Řezáč a jeho pokus skončil v rukou Blažka, který si s ní nadvakrát poradil. V 35. a 37. minutě střely opět minuly branku Želče.  Ve 39. minutě Čimelice zahrávaly přímý kop z hranice vápna, k míči se postavil Nekl, ale brankář Blažek vyrazil na roh.

Druhý poločas byl vyrovnaný. Ve 49. minutě hostující Bosnyak střílel na branku Čimelic, ale s jeho střelou si Slavík poradil. v 50.minutě zahrávala Želeč přímý kop, ale  centr Brůžka Slavík chytil. V 52. minutě po rohu Želče hlavičkoval Novotný Radek, ale vedle branky.  Čimelice sice měly příležitosti, ale ani z přímých a rohových kopů se do vážnějící situace nedostaly. Obě mužstva zahrávaly mnoho přímých kop, ale bez úspěchu.

Konec utkání byl zcela vyrovnaný, pouze v 85. minutě měly příležitost Čimelice po Vitákově centru Vitáka, na který si naběhl Řezáč, avšak mířil vedle. Do konce utkání si ani jedno mužstvo nevytvořilo brankovou příležitost a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 0:0.         


SK SIKO Čimelice – SK Želeč 0:0

Rozhodčí: Klátil - Tupý, Krauskopf. Delegát: Vrzal. ŽK: 1:2 (Káš - Holub, Šváb). Diváků: 300.

Čimelice: Slavík - Řezáč, Listopad, Bednařík, Viták - Zelenka, Káš, Říha, Nekl (69. Suchan), Nosek (81. T. Froněk) – Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

Želeč: Blažek - Kosobud, Kloc (80. Šindelář), Škrábek, Pavličko, Rabiňák (46. Bosnyak) - Holub, Fiala, Šváb (88. F. Froněk) – Brůžek. Trenér Lukáč Roman.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle